Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kèrdèsem az lenne hogy veletek is közölte a párotok hogy nem vesz el feleségül?
Ha neked ez fontos, akkor nem porontyot kellett volna csinàltatni előbb, hanem beszélgetni a közös jövőtökről , a terveitekről, hàzassàgról. És ha megvolt az esküvő, AKKOR gyerek. Utólag màr nem sok nőt vesz el a pasija, ha màr megvan a gyerek. Sok ismerősöm jàrt így.
Mi beszéltünk róla, hogy mindketten szeretnénk, anno a férjem hozta fel a témàt, mert neki ( is) fontos a hàzassàg. 1,5 év utàn esküdtünk meg. 10. éve vagyunk együtt.
Ha akkor azt mondja, hogy neki ez nem fontos, az se baj, de akkor nem egymàst keressük, és kész. Gyereket nem szeretnénk.
Poronty , gyerek, édes mindegy. A lényegen nem vàltoztat. Előbb kellett volna gondolkodni, nem szülés utàn rinyàlni, hogy nem vesz el. Egy gyerekkel nem lehet megfogni egy pasit sem, tudnod kellene.
De irigykedj csak tovàbb màsokra , az jól megy, lesz is időd gyakorolni amellett hogy szavakon lovagolsz. Rég fel kellett volna tűnjön, hogy csak hülyít, mert az ígérgetés mögött tettek nem voltak.
#12 nem képmutatás elfogadni a párom döntését. Igen jól esne, ha megkérne, de sem elhagyni, sem kierőszakolni nem fogom tőle. Attól még vágyhatok rá
Amúgy meg a párom szerint "csak egy papír", nem én mondtam.
(#5)
Kedves kérdező, legalàbb magadnak ne mondj ellent, te magad írtad le😆😆, hogy féltékenykedsz az esküvők miatt, vagyis irigy vagy azokra akik férjhez mennek.
Nem nyert. Én magamhoz való tàrsat vàlasztottam akivel amellett, hogy szeretjük egymàst, a nézeteink is egyeznek. A hàzassàg mindkettőnknek fontos. Meg is léptük, mert akartuk. Nem vagyok vak, se buta, sose hagytam volna, hogy hitegessen bàrki. Mondani bàrmit lehet. A tettek szàmítanak.
Tovàbbi jó àlmodozàst. Szia.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!