Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Eljegyzés » Kèrdèsem az lenne hogy veletek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Kèrdèsem az lenne hogy veletek is közölte a párotok hogy nem vesz el feleségül?

Figyelt kérdés
Van egy 1 èves kisfiunk. Eddig mindig mondta hogy hozzá megyek e? Meg elvesz. S mikor mondtam neki akkor õ màr nem akarja meg stb.. :/

2019. nov. 14. 19:08
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
81%

Ha neked ez fontos, akkor nem porontyot kellett volna csinàltatni előbb, hanem beszélgetni a közös jövőtökről , a terveitekről, hàzassàgról. És ha megvolt az esküvő, AKKOR gyerek. Utólag màr nem sok nőt vesz el a pasija, ha màr megvan a gyerek. Sok ismerősöm jàrt így.

Mi beszéltünk róla, hogy mindketten szeretnénk, anno a férjem hozta fel a témàt, mert neki ( is) fontos a hàzassàg. 1,5 év utàn esküdtünk meg. 10. éve vagyunk együtt.

Ha akkor azt mondja, hogy neki ez nem fontos, az se baj, de akkor nem egymàst keressük, és kész. Gyereket nem szeretnénk.

2019. nov. 15. 14:17
 12/22 anonim ***** válasza:
100%
5. Te nem törődtél bele. Képmutatàs " egy papírnak" nevezni miközben te is vàgysz rà, csak nem kapod meg, ezért màsra vagy irigy😆
2019. nov. 15. 14:21
 13/22 A kérdező kommentje:
Kedves 11!!! Nem poronty hanem gyermek!! Ès kèpzeld el hogy ő mondta az elèj csak SOHA!! Nem ìgy lett.
2019. nov. 15. 16:14
 14/22 A kérdező kommentje:
Elején* Ha valaki nem tud normàlisan vàlaszolni akkor, minek ìr ide?! De ha ő tenne fel kèrdést akkor szèpen ìrjon az ember! Gratulàlok!!!
2019. nov. 15. 16:50
 15/22 anonim ***** válasza:
51%

Poronty , gyerek, édes mindegy. A lényegen nem vàltoztat. Előbb kellett volna gondolkodni, nem szülés utàn rinyàlni, hogy nem vesz el. Egy gyerekkel nem lehet megfogni egy pasit sem, tudnod kellene.

De irigykedj csak tovàbb màsokra , az jól megy, lesz is időd gyakorolni amellett hogy szavakon lovagolsz. Rég fel kellett volna tűnjön, hogy csak hülyít, mert az ígérgetés mögött tettek nem voltak.

2019. nov. 15. 16:53
 16/22 A kérdező kommentje:
Neharagudj de egyànltalàn nem rinyàltam!! Csak kèrdeztem màsokat az a màsik rèsz, meg hogy csaj JÒL esett volna! Ha elvesz el, ha nem nem..egal!!
2019. nov. 15. 18:12
 17/22 anonim ***** válasza:
51%

#12 nem képmutatás elfogadni a párom döntését. Igen jól esne, ha megkérne, de sem elhagyni, sem kierőszakolni nem fogom tőle. Attól még vágyhatok rá

Amúgy meg a párom szerint "csak egy papír", nem én mondtam.

(#5)

2019. nov. 15. 18:15
 18/22 A kérdező kommentje:
Èn SENKIRE nem vagyok irigy! Maximum ha a lottòn nyert valaki!De lehet neked is ez a törtèned bajod csaknem mutatod ;)
2019. nov. 15. 18:21
 19/22 anonim ***** válasza:
28%

Kedves kérdező, legalàbb magadnak ne mondj ellent, te magad írtad le😆😆, hogy féltékenykedsz az esküvők miatt, vagyis irigy vagy azokra akik férjhez mennek.

Nem nyert. Én magamhoz való tàrsat vàlasztottam akivel amellett, hogy szeretjük egymàst, a nézeteink is egyeznek. A hàzassàg mindkettőnknek fontos. Meg is léptük, mert akartuk. Nem vagyok vak, se buta, sose hagytam volna, hogy hitegessen bàrki. Mondani bàrmit lehet. A tettek szàmítanak.

Tovàbbi jó àlmodozàst. Szia.

2019. nov. 15. 18:42
 20/22 A kérdező kommentje:
De már ùgy lettem vele hogy, nem èrdekel.. Nem fogom bele élni magamat!😁 Nem mintha eddig is az lett volna. Van màs ùt is 😊 Szia!!
2019. nov. 15. 19:37
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!