Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti adnátok kölcsön a párotoknak pénzt, ha neki több pénze van mint nektek?
Kérdező!
Ilyenkor miért nem kérdezel rá direkt, hogy bocs de mire költöd a fizetésed, hogy soha nincs pénzed??
Csak kihasznál és le akar húzni téged.
Ha nekem kell valami akkor vagy megveszem magamnak, vagy ha nincs annyi pénzem akkor nem veszem meg ha nem létfontosságú, majd fizetés után.
Érdekes sose kértem a páromtól pénzt, főleg nem ilyenekre, pedig 5 éve leszünk együtt.
N
Kihasznál. Nekem is volt ilyen kapcsolatom, pedig nő vagyok. Naivan a legjobbat hittem róla, biztos anyukáját vagy nagymamáját támogatja, azért kell neki pénz... egy frászt. Az én pénzem az közös, az övé meg csak az övé. Ez volt a filozófiája. És azért csinálja, mert amikor majd szakítotok, akkor az ő pénze továbbra is ott fog csücsörészni a számláján, és meglesznek neki azok a cuccok is, amiket te fizettél ki neki, neked meg nem lesz semmi, sőt, majd figyeld meg, ki fog derülni, hogy amiket felesben vettetek, pl tévé vagy hasonlók, az is az övé ám... az enyém még számlákat is mindig a saját nevére íratott, aztán lobogtatta, hogy de azt ő vette. Akkor is, amikor az egészet én álltam.
Szóval gyanús, szerintem, ha nem vagy atomszerelmes, akkor mondj határozott NEMet legközelebb, és figyeld, hogy reagál. Ha atomszerelmes vagy, próbálkozz finomabban, hogy neked most nincs félretett pénzed, nem úgy gazdálkodtál, hogy ez beleférjen, miért nem veszi meg magának... stb.
Eddig én sem értettem, hogy ez most kölcsön e (mert azt írtad) de látom szó sincs kölcsönről. Balfék vagy ez van. Legközelebb Te is kezd így sopánkodni amikor tankolnod kell vagy valamit venni. Meglátod be száll e a kiadásba. Ha nem akkor nyugodtan kérdezz rá,hogy szerinte rendben van e ha Te beszállsz az ő kiadásaiba ő pedig a Tiédbe nem? Amit pedig írnak, hogy miért nem szólsz már rá azzal egyetértek. Kérdezd már meg hol a pénze! És utasítsd el a kérést mivel most vettél autót. Persze akkor lehet nem sokáig maradtok együtt de a helyedben számomra jobb is lenne. Vagy észhez tér vagy menjen. De ha megy fogadok az lesz amit írták, hogy kiderül mennyi mindennel segített ő neked és mi mindennel tartozol.
Tudom mert én is így jártam.
Ez a lány kihasznál. Ne adj neki pénzt.
N
Bolond vagy? Minek adnál már neki pènzt, ha van neki? Èn biztos nem adnèk. Az egy dolog, ha valami miatt megszorul, de akkor sem hülyesègre adnám, hanem fontos dologra.
Nem is èrtelek, eszedbe se jutott rákèrdezni mire költi a fizuját? Simán megmondhatnád neki, hogy nem adsz, van fizetèse, vegye abból a vackait.
Mièrt van bűntudatod? Nem kell pènzelni a másikat, akkor sem, ha ő a nő.
De arra kèszülj fel, ha elzárod a pènzcsapot, tovább fog állni. Mondjuk semmit se vesztesz vele. :) Keress egy normális nőt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!