Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti adnátok kölcsön a párotokna...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti adnátok kölcsön a párotoknak pénzt, ha neki több pénze van mint nektek?

Figyelt kérdés
Nemrég vettem kocsit, igy semmi félretett pénzem nincsen. Átlagos a fizum, amit hetente kapok, de el is megy a hét végére általában. Barátnőmnek(22) semmi költsége nincs(nem együtt élünk) szoval az egész fizuja megmarad, jelenleg is többszázezer ft van a számláján, de mégis tőlem kér pénzt ha akar magának egy uj ruhát, cipőt, vagy ha valami gyogyszer kell neki. Amit amugy nem is értek miérrt... Szoktam neki pénzt adni mert bűntudatom van ha nem adok, de igazán megveheti magának is a cuccait, csak sajnos elég 'sóher' az asszonyka, még magával szemben is. Ti mit tennétek a helyemben? Adnátok penzt?

2019. jún. 12. 13:54
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%
Dehogy adnék ilyenre pénzt. Hogyha mondjuk tényleg valami fontos, nagyobb összegű kiadása van teszem azt venne egy autót de hiányzik még hozzá 100 ezer forint akkor gond nélkül kipótolnám. De ilyenre, hogy minden kis baromságát én fizessem amikor van egy csomó pénze nem adnék egy forintot sem. Gyűlölöm az ilyen embereket, együtt sem lennék ilyen önző libával.
2019. jún. 12. 13:58
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha szüksége lenne rá, akkor adnék. A te barátnődnek pl egyáltalán nincs szüksége rá.

32/f

2019. jún. 12. 14:01
 3/18 anonim ***** válasza:
92%
A barátnőd úgy kihasznál, ahogy csak tud, te pedig ahelyett, hogy páros lábbal rúgnád ki az életedből még pénzeled is meg még bűntudatod is van mellé? Agyam eldobom, komolyan.
2019. jún. 12. 14:02
 4/18 anonim ***** válasza:
100%

Tessék?? Akkor lenne normális a büntudatod, ha pl. a barátnőd egyik napról a másikra él, mig te nem tudsz mit kezdeni a pénzeddel. Viszont nálatok nem ez a helyzet! Nekem nem lenne pofám pénzt kérni, főleg nem ruhára! Minek adsz neki egyáltalán? Te nem tudsz félretenni, mig ő igen- hála neked!

Hogy mit tennék a helyedben? Átgondolnám, hogy szeretnék-e egy ilyen nővel együtt lenni a továbbiakban. Nem szeretem az élősködőket, de te tudod..

Jah és alap, hogy nem adnék neki egy Ft-sem.

N

2019. jún. 12. 14:07
 5/18 anonim ***** válasza:
100%

Azt had kérdezzem már meg Kérdező, hogy ez hogyan is zajlik pontosan?

"Szivem, van egy méregdrága cipő és kellene pénz. Viritsd a lóvét!" Vagy hogy megy ez? Kiváncsivá tettél...Tehát mi az a szöveg, amivel a barátnőd téged ilyen sikeresen lehúz?

2019. jún. 12. 14:10
 6/18 anonim ***** válasza:
100%

Én nem adnék a helyedben.

L

2019. jún. 12. 14:24
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Nő vagyok, de nem adnék a páromnak ilyesmire pénzt, ha neki is van. Pláne, ha én még csak nem is állok úgy anyagilag, hogy megengedjem magamnak a ruha, cipő vásárlást. Más az, ha mondjuk hozzád hasonlóan nagyobb kiadás után nehezebben jönne ki egy ideig és pont tönkrement volna az egyetlen nyári cipője, a többi pedig mind bakancs, csizma. Ebben az esetben szó nélkül vennék neki egy cipőt. Ha csak a 47529. pár lenne a szekrényben, akkor nem.
2019. jún. 12. 14:26
 8/18 anonim ***** válasza:
100%

Na de várjunk, most kölcsön kér, vagy megvetet magának minden szirszart?

Mert ha kölcsön kéri és aztán visszaadja, akkor had örüljön, amíg rendesen vissza is adja.

Ha meg csak úgy rábök erre-arra hogy neki az kell, vegye meg...

2019. jún. 12. 14:27
 9/18 anonim ***** válasza:
74%
Megvetet mindent a Kérdezővel! Szó sincs itt kölcsönről. A Kérdező a fejőstehene!
2019. jún. 12. 14:31
 10/18 A kérdező kommentje:

#5 odajön hozzám és elkezd panaszkodni, hogy jajjj neki ezt kell vennie meg azt kell vennie, és neki tök sz.r hogy senki sem támogatja!!! Ezzel arra céloz hogy adjak neki penzt. Amikor nem reagálok a celzasra akkor meg konkretan megmondja hogy adjak mar neki pénzt, vagy legalább a felét fizessem ki a cuccnak. Eleinte fura volt, hogy ha semmire nem költ, mert 'nincs pénze' akkor ugyan mire megy el a penze?? De rájöttem hogy a penze ott csücsül a szamlajan

#8 nem kölcsön!!

2019. jún. 12. 14:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!