Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Férfiak, titeket befolyásolna, ha a kiszemelt párotoknak, van egy kamasz fia, aki finoman szóval se kedvel?
Zavarna. Nem kezdenék olyan kapcsolatba ahol eleve harcolni kell.
Nevelje meg a hülyegyerekét, aztán majd utána akarjon kapcsolatot.
Harcoljon a @om valami kis tizenéves pöccsel aki ellenségnek néz...
Lehet, hogy a 3. válaszoló rondán beszél és hülyén adja elő a véleményét, de én ugyanígy gondolkodok. Az anya nevelje meg a gyerekét. Én is kamaszként kaptam randis apajelölteket, és nekem mondania se kellett anyámnak, hogy viselkedjek velük rendesen, mert jól nevelt voltam, és tudtam, hogy anyu is boldogságra vágyik végre a sok szenvedés után.
Ha viszont én kifognék egy neveletlen kölykű pasit, az azt bizonyítja, hogy egy olyan férfival kezdtem, aki nem képes kézben tartani a nevelést. Kérdező, tudom, hogy férfiak válaszát vártad, de szerintem ez nem nemek kérdése kizárólag.
30 N
Ugyanaz a véleményem, mint 3-as hozzászólónak.
Amúgy volt olyan barátnőm, aki ilyen helyzetből kiindulva össze is házasodott a pasival (mert a pasi nem hátrált meg a csaj fiától). De egy harc az egész életük. A srác némán és elvakultan utálja a pasit, a pasi pedig ugye eltartja a srácot is, okosteló, tablet, kisfaxom, ez mind természetes ugye, az utált nevelőaputól. (Csoda, hogy még a házasságuk nem ment rá. Ja, és marha jó lehetett ebben nevelődni a két közös kislányuknak.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!