Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti hogy oldjátok meg, ha a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti hogy oldjátok meg, ha a párotoknak ételallergiája van?

Figyelt kérdés
A párom laktóz és glutén érzékeny és mivel gazdaságosabb amúgy is, ha otthon főzünk így mindig magunk készítjük a kaját. Általában én főzök mert én szeretek főzni és mindig teljesen mentes recepteket csinálok, mert macerásnak érzem, hogy két külön kaját főzzek meg egyik ami nem mentes a másik meg mentes. Alapvetően nincs bajom a mentes ételekkel, egészen hozzászoktam, meg szerencsére kreatív is vagyok a konyhában ezért egész finomakat főzök még így mentesen ia, viszont ez költségben nem túl hatékony. Ti ezt hogy szoktátok megoldani?
2018. nov. 14. 15:05
 1/5 anonim ***** válasza:
36%
Nalunk en laktozerzekeny vagyok, anyum laktoz/glutenerzekeny es nem fogyaszt cukrot, a ferjenek viszont semmilyen allergiaja nincs. Nalunk soha nem volt ilyen kettot csinalunk mindenbol macera vagy kettot veszunk, hanem az egesz haztartas gluten, cukor es laktozmentes (persze ha valaki akar vehet normal tejet vagy cukros csokit vagy amit szeretne nincs megtiltva :D), es a jovoben is igy tervezem csinalni, mert a helyzethez merten igy a legkoltseghatekonyabb illetve egeszsegesebb is mindenkinek meg ha nincs is allergiaja.
2018. nov. 14. 15:11
 2/5 anonim ***** válasza:
62%
Két főre külön főzöl az még ilyen esetben is többe kerül, és sokkal tovább tart.
2018. nov. 14. 16:41
 3/5 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk a párom gluténérzékeny. Nem tudom, hogy ti pontosan milyen ételeket csináltok, de mi ezt úgy oldjuk meg, hogy ha pl valamilyen tészta+szósz a kaja, akkor a szósz mentes, a tésztából pedig két félét főzünk ki. Kenyérből ő kapja a menteset, én eszem a simát. Egyéb ételeknél ugyanez. Ha van olyan komponense, ami könnyen szétbontható, azt szétszedjük, egyébként meg mentesen fogyasztunk.
2018. nov. 14. 23:23
 4/5 anonim ***** válasza:
Mi valódi táplálékot eszünk: húst zöldséggel.
2018. nov. 15. 10:04
 5/5 anonim ***** válasza:
Párom laktózérzékeny. Tejtermékben szinte csak laktózmenteset vásárolunk, azzal készítünk minden ételt. Ezen felül mi is úgy csináljuk, ahogy valaki írta. Ha valami könnyen szétválasztható, akkor a páromnak mentessel csináljuk, nekem simával. Ha nem, akkor teljes mértékben mentesre. Nem számolgatjuk anyagilag mi lenne, ha... hiszen ez egy olyan kényelmetlenség, amit meg kell oldani és kész.
2018. nov. 15. 10:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!