Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy férfi elvárhatja a párjátó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi elvárhatja a párjától hogy adjon a külsejére?

Figyelt kérdés
Manapság olyan nagy elvárással vannak a nők a pasik felé, legyen izmos, magas, jó keresettel, ne igyon, ne flörtöljön segítsen a háztartásban stb. de ha cserébe annyit kér a párjától 10+ éve hogy adjon a külsejére és ne legyen úszógumija és tiszta narancsbőr mindenhol mikor a másik nem hagyja el magát megfelel az elvárásainak. Nem azért vagyunk a másikkal hogy tetszünk neki? Ki tudja azt elfogadni hogy ha szeretsz akkor elfogadsz olyannak amilyen vagyok? Nem butaság ez?
2019. máj. 3. 08:09
1 2 3 4 5
 31/41 anonim ***** válasza:
29%

Ne kardiózzon, hanem erősítsen. Az edzésidőben kevesebb és a nagyobb izomzat eleve több kalóriát éget el, akkor is, amikor nem edz. A mérleg lehet, hogy többet fog mutatni a végén, de karcsúbb/feszesebb lesz.

Ezt az ő ilyent meg hagyjuk már, érdekes, hogy 12 évből csak 5 évet ilyen, előtte meg nem volt problémája. Oda kellene inkább visszakanyarodni. Ha csak arról van szó, hogy +10 kiló van rajta, az tényleg nem lenne nagy kunszt letornázni legalább felére.

32/f

2019. máj. 3. 12:01
 32/41 anonim ***** válasza:

Ha ennyire nem tetszik, akkor szakíts vele.

Ha tényleg ennyire aktuális puncimágnes kinézeted van, úgyis találni fogsz egy olyat, akin nem zavar, hogy nem tökéletes. Amúgy te is írod, hogy nem kövér -lehet, hogy ő csak miattad szeretne változtatni, mert te nem vagy elégedett vele.

2019. máj. 3. 12:04
 33/41 anonim ***** válasza:
88%

Csak a szép alakot lehet dicsérni egy nőben? Nem lehet szép a szeme, jó a főztje, a humora, gondoskodó háziasszony, kellemes társaság, tehetséges bármiben, vagy ötletes az ágyban... vagy bármi más, ami tetszik rajta, benne és néha megemlíthetsz?

Könnyű annak sportolni, aki élvezi és sikerei vannak benne, és csak nyűg annak, aki nem ilyen. Gyanítom, ő nem akarja bevallani, hogy nem szereti azt, amit te ennyire, és csak ígérget, hogy húzza az időt. Azt megértem, ha idegesít, hogy folyton panaszkodik és nem változtat. De azt nem értem, hogy végül kinek volt fontosabb és miért válóok az a rövidnadrág: te szálltál rá annyira, hogy már nyaralni sem mer, vagy ő elégedetlen önmagával. Lehet, hogy kritika helyett egy kis bátorítással vagy jutalommal, mint egy jó edző, többre mennél még akkor is, ha "nem vagy vak" és látod a hibáit? De igen, végül el kell döntened, hogy ha ő ilyen alkat - kívül és belül -, akkor te, mint tökéletesebb testű "megtűröd-e" és meddig magad mellett, mert bizony ez csak rosszabb lesz, vagy esetleg azért van olyasmi, amit ő is elnéz neked és így még megéri. Bár régen rossz és nem a szeretet jele, ha ezt méricskélni kell...

2019. máj. 3. 12:25
 34/41 anonim ***** válasza:
13%
#28 Persze, mi férfiak mindig fogadjuk el a nőket olyannak, amilyenek. Engem mikor fog egy nő elfogadni alacsony férfiként, amin ráadásul változtatni sem tudok?
2019. máj. 3. 12:37
 35/41 A kérdező kommentje:
33-as. nem az én ötletem volt 10 éve hogy ő fogyjon kicsit, az egészet ő találta ki. az egy dolog hogy én is örültem volna. A kezdetek óta elégedetlen magával, nem én vertem belé hogy ne húzzon rövidnadrágot, vagy ne jöjjön strandra. nem vagyok szadista. Persze ne csak a külső miatt értékeljünk egy nőt. akkor vegyük sorra. a kezdetek óta magamra főzök, mosok, vasalok ha kell, együtt vezetjük a háztartást, ha anyagilag megszorul én vagyok az aki kihúzza a bajból. az ágyban pont olyan a hozzáállása mint a sportban/fogyásban, olyan semmilyen. és még csak azt sem azt sem hagyja hogy én kiéljem a vágyaimat. szóval a napi 8 óra irodai munkán kívül nem sok gondja van...
2019. máj. 3. 13:11
 36/41 anonim ***** válasza:
94%

Kérdező, ha ennyire semmi se jó, akkor miért vagy vele? És te erre a panaszáradatra akarsz gyereket vállalni? Jól átgondoltad?

Az viszont elgondolkodtató, hogy olyanok osztanak itt észt, hogy dobd ki 12 év után, mert elégedetlen a combjával, akiknek soha, semmilyen nő nem jött még össze. Pont ők verik az asztalt, hogy 5 kiló plusz után kidobná, meg ki érdemli meg, hogy megcsalja. Csupa rosszindulat és irigység.

Hoztátok a színvonalat.

2019. máj. 3. 13:43
 37/41 anonim ***** válasza:
100%
Tehát igazából rövidnadrág-kérdés csak a jéghegy csúcsa, szerinted neki túl jó dolga van, mert míg te mindent megadsz neki, ő nem viszonozza semmivel.
2019. máj. 3. 15:07
 38/41 A kérdező kommentje:
Nincs rövidnadrág kérdés. és nem adok meg neki semmit úgymond, a gond az hogy elégedetlen magával évek óta de lusta tenni ellene viszont folyton panaszkodik emiatt de elvárja hogy agyon dicsérjem és a tenyeremen hordozzam alanyi jogon kb. az zavar hogy nem látja be olyasmit vár el tőlem amivel ő maga sincs kibékülve ha viszont felhozom neki akkor világvége.
2019. máj. 3. 15:19
 39/41 anonim ***** válasza:
100%
De nincs rajta semmi más alkatrész vagy tulajdonság, ami tetszik? Gondolom, a dicséret fejezné ki neki azt, hogy szereted. Nem kell hazudni, a fenék- vagy edzés-témát is megpendítheted olykor, meg bármit, amit zavar (de ne rögtön egy mondatban:)), csak néha mondj neki valami pozitívat is, már ha találsz még rajta. Szóval figyelj az arányokra, hangnemre. Azért abban, akit szeretünk, csak látunk valami pozitívat is, így talán nem annyira megerőltető... De ha tényleg nem találsz ilyet, akkor az elég gyanús arra, hogy nem kívánod már a társaságát.
2019. máj. 3. 15:50
 40/41 anonim ***** válasza:
100%

Egy kapcsolatban a szeretet "alanyi jogon" jár. Ha nem tudod szeretni, ne légy vele kapcsolatban. Borzasztó úgy élni, hogy nem dicséred, nem bókolsz neki. Tehát nem szép a szeme, a mosolya, nem tetszik neked amikor csinosan felöltözik, nem elég okos és értelmes? Mert az alakján kívül ezer dolgot dicsérhetnél rajta, de te nem találsz benne semmi dicséretre méltót és ezt még ki is fejted neki.

Semmi pozitívat nem mondtál róla, legalább magadnak ne hazudj már, hogy szereted, mert nem szereted, csak 12 év hosszú idő. Valójában csak elviseled magad mellett. Tudod jól, hogy évek óta szenved az alakjával, valószínűleg nem fog változtatni rajta. Neked legalábbis biztosan nem.

Amúgy a kérdésed általánosítás. Először leírod, a nőknek milyen magas elvárásaik vannak, majd, hogy neked csak ez meg az, és ez túl sok? Nem sok, de akkor keress magadnak ilyen partnert, mert ez a lány már ahogy írod 10+ éve ilyen. Közben leépíted a maradék önbizalmát is. Hagyd el és keress magadnak olyat, akivel elégedett vagy. Nyilván neki nem volt ezer elvárása feléd. Ne általánosíts, itt van ő és itt vagy te, a helyzet már évek óta adott. Lépj ki, mert nem lesz jobb, ő meg talál majd egy olyan férfit aki így szereti ahogy van és megbecsüli. Neked meg, mint írod, ügyeletes adoniszként nem lesz gondod jó nőt találni aki szintén sportos. Nem hiszem el, hogy nem bírod felfogni, hogy van akinek kínszenvedés a sport, és hogy alacsony önbizalommal nem fog neki sikerülni.

2019. máj. 3. 18:36
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!