Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy férfi elvárhatja a párjátó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi elvárhatja a párjától hogy adjon a külsejére?

Figyelt kérdés
Manapság olyan nagy elvárással vannak a nők a pasik felé, legyen izmos, magas, jó keresettel, ne igyon, ne flörtöljön segítsen a háztartásban stb. de ha cserébe annyit kér a párjától 10+ éve hogy adjon a külsejére és ne legyen úszógumija és tiszta narancsbőr mindenhol mikor a másik nem hagyja el magát megfelel az elvárásainak. Nem azért vagyunk a másikkal hogy tetszünk neki? Ki tudja azt elfogadni hogy ha szeretsz akkor elfogadsz olyannak amilyen vagyok? Nem butaság ez?
2019. máj. 3. 08:09
1 2 3 4 5
 21/41 anonim ***** válasza:
92%

Kérdező, sokkal értelmesebb válaszokat kaptál volna, ha nem általánosítasz.

A nők és a férfiak sokfélék. Hogy te és a párod mit vártok el egymástól, az rajtatok múlik. Szerintem egy 30-as nő, aki egészséges, nincs gyereke és nem folyton túlórázik, jó eséllyel ráér magával foglalkozni, és akár járhatna sportolni is. Járjatok el együtt, tiszta párterápia.

De hogy minden nő (vagy férfi) meg tudja-e tenni, hogy jól nézzen ki, az nem igaz. Ahogy az sem, hogy a nők mind azt várják el, amiket írtál, pl. magas legyen egy férfi, hisz sokaknak van alacsony párja, vagy hogy segítsen a háztartásban (van, akik szerint ne "segítsen", hanem csinálja a felét, hisz ugyanúgy az ő dolga, mások szerint meg hozzá ne nyúljon, mert csak elrontja).

2019. máj. 3. 10:05
 22/41 A kérdező kommentje:
A párom jár velem edzeni, aztán meggondolja magát és nem jár. Fizettük az edzőt hogy 15k-ért írjon étrendet és foglalkozzon vele, 2 hónap után feladta az egészet és most az edzést is elhagyja. ebből 1 hónap votl amit becsülettel megcsinált mondjuk. " én nem bírok diétázni, nem akarok húst meg zöldséget" duma, nem akarok kondiba járni. de a tükör előtt meg panaszkodik magára, meg a fogadjunk edzőt is az ő ötlete volt... nem tudom mit lehetne csinálni az ilyen emberrel. nincs megelégedve magával de veri az asztalt hogy miért nem bókolok többet és dicsérem mikor magával sincs megelégedve. amit ő lát azt én is látom, de de vakon szeressem. szerintem ez megöli az intimitást egy idő után, elmúlik a varázs mert csak a másik gyengeségét látom a kudarcaiban. évek óta ezt a nyűglődést csinálja.
2019. máj. 3. 10:35
 23/41 anonim ***** válasza:
100%
Akkor miért nem keresel olyan párt, aki szeret kondizni? Látod, hogy ő lusta és nem kitartó. Nem fogod tudni megváltoztatni és nem is kell. Vagy fogadd el így, vagy keress mást.
2019. máj. 3. 10:40
 24/41 anonim ***** válasza:
Kérdező én teljesen megértelek, pedig nő vagyok. Nyilván azzal az egy dologgal van itt a baj, hogy rettentő rossz a kisugárzása, pont emiatt az elégedetlenség miatt. Nekem sincsen tökéletes testem, de amit lehet azt megpróbálom megtenni, hogy javítsak rajta, vagy szintentartsam legalább. Tudom, hogy az idő ront a helyzeten idővel, de attól még nem akarom megengedni magamnak azt sem ,hogy leamortizálódjon a testem a minimálisnál jobban. Ugyanezt nyilván a páromtól is elvárom, főleg, hogy tudom, hajlamos a diabéteszre, ezért méginkább odafigyelek arra, hogy mit együnk, mert nem akarom hogy én ápolgassam azért, MERT NEM TETT ellene. Apósomat se tudom sajnálni, hogy erre a sorsra jutott, pedig nem szakadt bele a munkába soha, de a kanapén való zabálás kényelmesebb volt, mint hogy ODAFIGYELJEN. Ez több generácós probléma, s ehhez nem vagyok hajlandó asszisztálni. AMÚGY a férjem nekem is szól amikor kényelmes vagyok, hogy azért a "a héten még nem voltál..." És basszus igaza van.
2019. máj. 3. 10:51
 25/41 anonim ***** válasza:

24 es vagyok megint:

A kisugárzást arra értettem, hogy nyilván vannak testi hibái az embernek, de ha folyton a narancsbőrös combján jár az esze, de nem tesz ellene semmit, ne várja el azt, hogy a haját vagy a sminkjét dícsérd, mert úgyse fog változni semmi, ameddig fejben nem kattan át. De ha le is adja a felesleget, az ilyen ember rögtön talál magában valamit, akár azt , hogy bütykös a kislábujja amiért lehet rinyálni.

Mindig ilyen sok baja volt a külsejével?

2019. máj. 3. 10:57
 26/41 A kérdező kommentje:

Nem a kondizással van baj, sok mozgást próbált már, futás, otthoni torna stb, de mindent abbahagy idővel. Tőlem csinálhatna bármit csak legyen benne kitartó és legyen eredménye mert megőrjít hogy panaszkodik és olyanokat mond hogy ő nem vesz rövidnadrágot mert milyen a lába, nem jön strandra mert ő nem vetkőzik le stb. 12 éve vagyunk együtt és ebből az utóbbi 4 évben tudtam elmenni vele nyaralni...

nem kövér, szó sincs róla de lenne mit változtatni ezt ő is tudja én is tudom de azt várja hogy én fogadjam el ilyennek mikor ő sem fogadja el. Volt már IR-es, majdnem cukorbeteg, pajzsmirigy alulműködése van, könnyen hízik, ha most gyereket akar és felszed 20kg-t de lusta lesz leadni én nem tudok együtt élni egy életen át egy olyan emberrel akihez nem vonzódok. szeretem őt de nem akarom elhagyni emiatt viszont félek mi lesz így a jövőben ha nem változtat. ezt a kérdést is azért írtam be mert kezdtem azt érezni hogy velem van a baj, én várok túl sokat, esetleg mániám hogy egy nőnek ennyit illik megtennie ha én is adok a kinézetemre.

2019. máj. 3. 10:59
 27/41 A kérdező kommentje:
25-ös, nem rinyál más miatt, a teste az ami zavarja, a kis pocak, a narancsbőr stb. még 2018ban kezdődött az egész mikor látta hogy én edzek és kitalálta hogy akkor ő is kockahasat akar nyárra, na azóta se jött össze, évről évre kitalál valamit, abbahagyja, áradozik hogy majd megmutatja aztán semmi. én ott vagyok segítek neki mindenben mert 10 éve csinálom a testépítést de nyilván akaraterőt nem tudok neki adni. igazából a legnyomasztóbb hogy évről évre végignézem a kudarcait és hogy mindig megígéri magának és nekem is hogy majd most jobban odafigyel. kifogásokat könnyű találni, kitartani egy cél mellett az már nehezebb. mondtam neki hogy 10 hét diéta és heti 4 edzéssel megvan az a 10kg mínusz és 50kg lenne, de feladta megint. nem értem azokat az embereket akik megkapnak mindent, tálcán nyújtják a megoldást csak végig kell menni rajta de feladják. és én érzem szarul magam mert elvárnám hogy felmutasson valamit végre. AZt mondja nekem a napokban, "miért nem vagy rám büszke, miért nem dícsérsz meg semmiért" kérdezem hogy mi olyat tettél az elmúlt 12 évben ami dicséretre méltó? mondja hát hogy eljárok dolgozni, szépen felöltözök, szép a hajam és a sminkem... hát mondom ezt nem érdem, ez olyan mintha ennél meg aludnál. Tényleg nem tudom mit kéne velem csinálni hogy kinyíljon a szeme.
2019. máj. 3. 11:06
 28/41 anonim ***** válasza:
Ismétlem...fogadd el, hogy ő ilyen. Vannak emberek, akiknek életük a sport és igénylik is, őket nem is kell erőltetni. És vannak lusta emberek, akiket max ideig-óráig tudsz rávenni a mozgásra, akkor sem szívesen teszik. Nem fogod tudni őt megváltoztatni, ha ő magától nem akar tenni semmit. És márpedig ha pajzsmirigyes, terhesség alatt nemhogy 20 kg-t fog hízni, hanem 50-et is akár. Én össze se jöttem volna ilyen lusta emberrel, de ha te összejöttél vele, akkor most már vagy szakíts vele, vagy ne panaszkodj.
2019. máj. 3. 11:07
 29/41 A kérdező kommentje:
12 éve vagyok vele, jó ember, szeretem. de ez egy idő után kevés lesz úgy látom. és nem hajlandó belátni hogy rám erőlteti hogy nekem így kell őt elfogadnom mert nincs jogom szóvá tenni ezeket a dolgokat. A lustaságát erőlteti rám, és az elfogadási kényszerét de igazából magával sem elégedett csak most éppen e mögé bújik.
2019. máj. 3. 11:16
 30/41 anonim ***** válasza:
16%

Èn szakìtanèk egy ilyennel egy lakasba nem laknèk,egy àgyba meg főleg nem fekszek be vele.

Mond meg neki,hogy ha ez ìgy nem lesz jò ès a szexet most hanyagolod vele lehet több hònapra is,ez van.

Akkor ezt meg ő fogadja el nincs szex,se kènyeztetès.

Ez van,ès kiköltöznèl a hàlòszobabàbòl is.

2019. máj. 3. 11:16
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!