Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy férfi elvárhatja a párjától hogy adjon a külsejére?
De, butaság olyat kérni, hogy ne legyen narancsbőrös.
Meg ne lógjon a cici, ne őszüljön, ne ráncosodjon, mert az igényes, ápolt nő örökké 16 éves marad.
Te meg ne kopaszodj, és ne növessz szőrt a hátadon! Fújj, hogynézelmárki!
Persze,hogy el,ha te is odateszed magad.
Nem butasàg utolsò,ne legyen narancsbőrös,egèszsèges tàplàlkozàs meg rengeteg folyadèk(vìz,tea cukor nèlkül),heti 4,5 sport.
Vannak nők akiknek ez nem gond mert tudjàk mi kell egy fèrfinak.
Pont a 2-s fèlèket fogjuk nagyon szèpen megcsalni vagy elhagyni.
Tipikus ,,szeretsz fogadd el,hogy ilyen lettem",aztàn ha megszűnik a szex akkor meg sìr utàna.
Az tuti szexet vonnàm meg először ha a csaj elhagyja magàt meg hìzni mer,utàna ha nem vàltozik akkor szakìtàs.
Aztàn nèzhet valami palimadàr melòs,sörözős palit sörhassal.
Az 90%-ban genetika, hogy kinek lesz narancsbőre.
Lehet tenni ellene. Pl. ismerek olyat, aki minden nyaralás előtt elkölt 300 ezret, hogy jól mutasson bikiniben egy hétig. (Megteheti, van miből.)
Heti 4-5 sport. Persze, gyerekek és munka mellett! És cserébe apuci felhánytorgatja, hogy ő van a saját gyerekével, amíg anyuci pattog zumbán, ahelyett, hogy mosogatna.
Az mióta MAGAS ELVÁRÁS, hogy ne igyon a férfi? A hűség dettó. Ez is ilyen tipikus proli hozzáállás, hogy ne csodáld anyukám, ha felpróbáltam a szomszéd csajt, be kell látnod, hogy szülés óta nem olyan feszes a cickód.
Az persze fel se merül, hogy ha apuka kopaszodni kezd, akkor anyuka joggal lovagolja meg a joga edzőt, akinek lapockáig érő dús haja van.
Tehát szerintetek az egálban van, hogy ne legyen a pasi alkohista, a nő pedig nézzen ki úgy nulla energia és pénz ráfordítással, mint egy filmsztár vagy fittness modell.
Mert ha 6 órás munkát vállal, hogy mindenre jusson ideje, és elkölti magára a komplett fizetését, mert eljár fodrászhoz, edzeni, kozmetikushoz, testkezelésre, nyirok masszázsra, kavitaciós zsírbontásra, bőrfeszesítő kezelésre, horribile dictu felvarratja a mellét, akkor egy gold digger élősködő.
Mert kèrdező a pàrod is tipikus MAGYAR,rinya megy meg nem jò,de tenni persze nem tesz èrte,èn kivàgnàm a csajt azonnal,nekem ilyen aki csak rinyàl de nem tesz ellene nem kellene,lehùzza az energiàm.
Sose èrtettem mièrt jò elègedetlenkedni sok nőnek de tenni nem tesz èrte persze tudnak irigykedni a jó alakù nőkre,az a legkönnyebb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!