Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Egy férfi elvárhatja a párjátó...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy férfi elvárhatja a párjától hogy adjon a külsejére?

Figyelt kérdés
Manapság olyan nagy elvárással vannak a nők a pasik felé, legyen izmos, magas, jó keresettel, ne igyon, ne flörtöljön segítsen a háztartásban stb. de ha cserébe annyit kér a párjától 10+ éve hogy adjon a külsejére és ne legyen úszógumija és tiszta narancsbőr mindenhol mikor a másik nem hagyja el magát megfelel az elvárásainak. Nem azért vagyunk a másikkal hogy tetszünk neki? Ki tudja azt elfogadni hogy ha szeretsz akkor elfogadsz olyannak amilyen vagyok? Nem butaság ez?
2019. máj. 3. 08:09
1 2 3 4 5
 11/41 A kérdező kommentje:

7es, te aztán jól kiforgattad:)

nem vagyok kopasz, nem vagyok alkesz, nem dugok félre, nem vagyok pocakos, sem lusta, csak annyit várok a 30 éves csajomtól hogy ne szarjon a külsejére mert én sem szarok az enyémre és várom el hogy úgy szeressen. ha ruhára, hajra, sminkre tud igényes lenni akkor ennyi idősen és irodai munka mellett tudjon már valami mutatni. nincs gyerek, a háztartást együtt visszük. Túl sokat kéreK? szerintem nem. az a sok butaság amit leírtál meg tipikus pasigyűlölő baromság. persze vannak olyanok is amit te írsz de minek kell átmenni egy teljesen más történetbe,itt nem erről van szó amit leírtál.

2019. máj. 3. 08:44
 12/41 anonim ***** válasza:
8%
#11 A 7-eshez hasonló femináciknál - akik többségben vannak az oldalon - bevett szokás a szalmabáb-érvelés. A lényeg, hogy a férfiakat lehessen gyűlölni.
2019. máj. 3. 08:48
 13/41 anonim ***** válasza:
19%
Teljesen jogos, amit a kérdező elvár. Ha ő odateszi magát, eltartja a családot, sportol, ápolt, akkor a nő is minimum ennyi energiát fordítson magára. Nem is kell heti 5-ször sportolni, kinek van arra ideje család és munka mellett? Nem személyi edzők meg fitnessmodellek vagyunk, de heti 2-3 bárkinek beleférne. Emellett pedig oda kell figyelni az egészséges táplálkozásra, kevés cukor és szénhidrát, sok víz, zöldség, gyümölcs, és nem lesztek teli narancsbőrrel. Persze ezt nem könnyű betartani, mert milyen finom is a nutellás gofri, de valamit valamiért :D
2019. máj. 3. 08:52
 14/41 anonim ***** válasza:
95%

Minek vagy olyan emberrel,akinek a külsejével olyan szinten elégedetlen vagy,hogy nem tartod semmilyen szinten vonzónak,és az elégedetlenségednek itt is hangot adsz??Nekem ez a kérdêsem.

Szerintem elvárható,hogy tartsa azt a formát,ami a társának is tetszik,vagy amilyen volt.Bár a narancsbőr azért nem egyszerű helyzet.A genetika is bejátszik, valakinek egyâltalán nincs,van aki pedig sokkal hajlamosabb rá.De maga az,hogy tartsa magât az jogos.

Ha évek óta csak próbálkozik,akkor az csak ilyen tessêk lâssék dolog,de igazi akarás nagyon is hiânyzik részéről.Viszont akkor választhatsz m@s nőt is magadnak,mert gondolom nem a tesvéreddel akarsz együtt êlni.A nem tetszésed pedig olyan szintre emelkedett,ahogy leírtad,hogy azt meg hiába mesélnéd be,hogy szereted.

2019. máj. 3. 08:52
 15/41 anonim ***** válasza:
59%

#11:

Tovább forgatom.

Tehát ha fitness cicára gyúrja magát, az neked jó lesz. Ő cserébe megtarthatja a pasiját, aki évek óta nem tudott bókolni, nem tekinti nőnek, ha felszed öt kilót.

De ugye nem csodálkozol, ha nem is lesz gyerek?

2019. máj. 3. 08:53
 16/41 anonim ***** válasza:
22%
Amúgy ez a “narancsbőr genetika” duma nagyon szánalmas. Nővérem és unokahúgom teli vannak narancsbőrrel, mert mindenfélét összeesznek és nem sportolnak. Én egészségesen táplálkozok és heti 3x kondizok és érdekes, egy deka narancsbőr nincs rajtam. Ennyit a genetikáról.
2019. máj. 3. 08:55
 17/41 anonim ***** válasza:
23%

Jogos. 30 évesen még ki kellene néznie valahogy. De szerintem rohadtul elkényelmesedett! Soha életében nem kellett megfelelnie. 18 évesen még mindenki jól néz ki.

Az én csajom kb. fél éve hagyja el magát. Mert ugye van az az élethelyzet... de a türelmem véges. Én nem fogom megvárni az egy évet sem! Mikor sokkal idősebb jobb testű nőket is dugtam már.

2019. máj. 3. 08:56
 18/41 anonim ***** válasza:
48%

Nem elvárás, hog az ember átírja a genetikai kódját, az viszont az kéne legyen, hogy kihozza magából az OPTIMUMOT. Ezzel arra célzok, hogy eohíznom nem kerül energiabefektetésre részemről, fenntartani a jelen állapotom mondjuk (a tisztálkodáson kívül) heti 3x0,5 órámba kerül, "félistenné" válnom heti 4x2 órámba és havi 40k-ba kerül. Nézzétek el nekem, hasamra ütöttem.

Kiindulva a példából ÉN azt mondom, hogy szétcsúszni semmiképpen nem akarok. Félistennek ugyan buli volna lenni, de NEKEM "nem éri meg" és funkciója sem lenne a pózoláson kívül az életembe. Így marad az, hogy fenntartom és megőrzöm a jelenlegi egészséges állapotomat, míg képes vagyok rá, emberi számítás szerint pedig erre képes leszek jó darabig.

Nem fogok öregedni? Dehogynem. A koromhoz képest jól fogok kinézni anélkül, hogy összekormoznám magam? Természetesen igen. Megéri ez nekem? Maximálisan. Másnak is megérné/más is képes ugyan erre? Meggyőződésem, hogy igen.

32/f

2019. máj. 3. 08:59
 19/41 anonim ***** válasza:
5%

80% szerinted te jogosan szövegelsz ilyenek miatt, hogy zumbázol, gyerekekkel foglalkozol, háztartást vezetsz, stb?

Itt toszod az egész napodat a gyk-n, szidod a létező összes férfit mindenféle stílusban, mellette valami önjelölt nővédő mozgalmat vezetsz, el nem tudom képzelni, hogy bármi mást is csinálj egy nap. Sajnálom az összes pasast, aki csak a közeledben is van....

2019. máj. 3. 08:59
 20/41 anonim ***** válasza:
4%
Elvárásai csak a nőknek lehetnek.
2019. máj. 3. 09:51
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!