Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Ti szoktatok szüneteket...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti szoktatok szüneteket beiktatni a párkapcsolatotokba?

Figyelt kérdés
Az lenne a kérdésem, hogy időnként előfordul, hogy tartotok egy kis szünetet, ami nem szakítást jelent, hanem, hogy néhány napra elvonultok valahova egyedül? Teszem azt meglátogatjátok a szüleiteket vagy elmentek egy hosszú hétvégére egy másik városba, esetleg külföldre. Valahol azt hallottam, hogy néha fontos beiktatni bizonyos különléteket, külön töltött időszakokat, mert nem jó, ha a párok állandóan, minden nap együtt vannak hosszú ideig. Mi a véleményetek erről? 34/F

2019. ápr. 1. 10:20
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

Nálunk evidens volt, hogy legalább 1 szoba per fő legyen a lakásban ahol élünk, hogy magunkra tudjuk csukni az ajtót, ha úgy van. Van hogy csacsogunk egész este és van, hogy valamelyikünk inkább csak egyedül lenne, elvonul. Gyakran járunk el külön is szórakozni, kirándulni a barátainkkal és olyan is van, hogy egyedül utazunk haza a szüleinkhez, amíg a másik inkább otthon marad. Mi így tökéletesen jól megvagyunk. Arra sincs igény, hogy minden percéről tudjunk a másiknak. Bízunk egymásban. Ha nagyon félre akarna lépni a párom, azt megteszi úgyis, hogyha állandóan ellenőrizgetem.

Szerintem az a titka a dolognak, hogy magadhoz hasonló párt kell találni. Én meghülyülnék, ha állandóan egymás nyakában lennénk, ugyanakkor vannak olyan barátaink, ahol ez a természetes. Egyik sem jobb vagy rosszabb, csak olyan társ kell, aki hozzád hasonló és megérti. 29/N

2019. ápr. 5. 08:58
 12/12 anonim ***** válasza:
Hetente masfel napra hazalatogatok, o olyankor talalkozik a barataival. Egy nap utan mar hianyzik a masik, de ez edes kin. :) Amikor ujra talalkozunk az mindig nagyon jo.
2019. ápr. 5. 10:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!