Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti szoktatok szüneteket beiktatni a párkapcsolatotokba?
Én így ezt külön sosem igényeltem, mivel adódott mindig úgy, hogy x időt ilyen énidőnek minősíthettem.
32/f
A legtöbb pár több időt tölt a munkatársaival, mint együtt.
Ahol szünet kell, hogy el tudjátok egymást viselni, az nem kapcsolat. Ismerek olyan párt, akik csak azért vannak együtt, mert alig találkoznak. Minden közös pihenőnapon és nyaraláson összevesznek.
A szünetet általában arra mondják, amikor a sok megoldatlan probléma miatt nem bírják a felek egymás mellett, és azt hiszik, hogy ha pár napig nincsenek együtt, az valahogy magától megoldja azokat. Pedig nyilván nem.
Amiről te beszélsz, azt nem nevezném szünetnek, mert a párkapcoslat nem szűnik meg csak azért, mert egy kis ideig nem vagytok együtt. Szerintem egészséges és hasznos is egy kis időt külön is tölteni, de nem feltétlenül napokra gondolok, hanem akár pár órára is, amíg az ember a barátaival találkozik a párja nélkül.
A párom épp 2 hetet a családjával van külföldön, én nem tartottam vele. Én két hónap múlva megyek a barátaimmal egy hétre nyaralni, ahová ő nem tart velem. Nem mindig van időnk, szabadságunk, kedvünk ugyanazon az utazáson vagy programon részt venni, ilyenkor nem erőltetjük a másikra az adott dolgot, hanem megyünk külön. A párom a férfi a kapcsolatban, mégis ő a sokkal beszédesebb, olyasmit is elmesél részletekbe menően a napjából, amit bárcsak ne mesélne el (pl. egy ügyféllel való kisebb problémát képes 30 percen át ecsetelni..). Én nem vagyok ilyen csacsogós és nem is akarok mindenről tudni, szóval ennyit a sztereotípiáidról. Nem azért töltönk külön is időt, mert nem bírjuk együtt vagy mert bármit is át kéne értékelnünk, hanem mert mindketten független, önálló típusok vagyunk, igényeljük az egyedül töltött időt is és nem egymás körül forog az egész életünk, külön is képesek vagyunk magunk jól érezni és ezt nem irigyeljük egymástól. Ettől függetlenül sokat utazunk együtt is és sok közös programunk van, jóval több, mint amennyi külön, így nem érzem azt, hogy ne lenne meg az egyensúly.
Aki nem bírja a tapadást, az ne kezdjen tapadós emberrel, ennyire egyszerű.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!