Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, nök! Mászott bár bele 3. fél (nö) a párkapcsolatotokba? Hogy végödött? Mit tettetek?
első vagyok...:)
hát életem leghosszabb 10 perce volt az amikor sírva rohantam a páromhoz...nem kívánom senkinek, aki igazán szerelmes.
de erre csak azt tudom mondani hogy csak azt a kapcsolatot lehet szétszedni amelyiket hagyják :) és ehhez 2 ember kell...egy édes kevés :)
szintén első
és volt is alapja a dolognak? vagy csak egy irigy/féltékeny illető volt?
az igen...
hasonló nálunk is volt, elmentünk egy buliba (tavaly) és elmentem wc-re...mire vissza értem egy kis p*csa (nálam 5 évvel fiatalabb,) puszizta a párom (az a dedós 3 puszi...) és eldurrant az agyam hogy mit puszilgatja (hozzá teszem a csaj olyan, hogy a párom csak látásból ismeri, én utálom, és hiába volt ott a pasija is más pasival táncolt, össze bújva úgy hogy a csaját csókolgatta a csaj...). Aztán beleálltam a csaj seggébe és mivel hangos volt a zene így én is az voltam :D és beleüvöltöttem a fülébe hogy "valami gond van?" az meg csak kamillázott és eltiplizett egy másik csávóhoz...a párom meg köpni nyelni nem tudott mikor ez letámadta...
(szintén első :) )
nah az már kemény...én rájuk rúgtam volna az ajtót :D még szerencse hogy a párom az exével abszolut nem tartja a kapcsolatot...:) nem a legszebben váltak el 6,5 év után...:)
(első :) )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!