Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Beleférne a párkapcsolatotokba egy ilyen dologgal kapcsolatos hazugság?
meg kellett volna mondania, semmivel kapcsolatban nem kéne hazudni
az már a te dolgod hogy elnézed-e neki
1-2 szálon ne akadj ki, elég kevés és ennyi szerintem belefér
viszont az hogy hazudott, az már más téma, ezt nektek kell megbeszélni, és feltenni magadnak a kérdést: megbizol-e még benne...
Beszélj vele. Ne támadólag, érdeklődve. Tudod ő így egy elég speciális eset. Függő. Bár én soha nem dohányoztam, de megértem a dohányosokat, mert nekem más gyengeségem van. Az már haladás, hogy a napi több dobozról eljutott az 1-2 szálig. Inkább arra menj, hogy ilyesmi miatt ne kelljen szégyenkeznie. Ez egy függőség, szerintem nem akart neked csalódást okozni. Most lebukott. De légy vele kicsit megértőbb, hiszen változott és nem is keveset.
Sóval ezt beszéljétek meg. És kérd meg, hogy többé ne hazudjon neked, mond meg, neki, hogy ne féljen attól, hogy csalódást okoz neked, hiszen az is nagy eredmény, hogy eddigi eljutott. De egy kapcsolatban nincs helye hazugságnak. Ha megbotlik akkor te leszel a támasza. Emberek vagyunk, gyarlók. Segítsd ahogy tudod. Most egyenlőre azért harcolj, hogy ne szokjon vissza megint a napi dobozra. Tartsa ezt a szintet, és éreztesd vele, hogy emberi gyengeségei természetesek, te ettől szereted és támogatod.
Én legalábbis így tennék a helyedben.
Par szal cigin kiakadsz? :) Es mit szolnal, ha lenne szeretoje, ha a premiumat eljatszana, ha lenne egy eltitkolt gyereke egy korabbi notol, ha titokban a sajat nemet szeretne? Irigylesre melto a problemad :D
Hazugsag? Belefer-e egy kapcsolatba? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!