Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kiderítenék ha ilyen helyzetben lennétek?
Ha úgy érzitek,hogy hazudik a párotok,annak ellenére amit mond.Nem igazán ismerem a barátait,csak futólag,mert nem egy városban lakunk,és örültünk,ha egymásra volt időnk eddig.
Ezért tehetetlen és tanácstalan vagyok.
Az a baj,hogy már hazudott nekem.Kitalált egy hazugságot is.
Szeretnék a végére,ebben kérném a segítségeteket,hogy hogyan lehetne.
Nem arra gondolok,hogy a baráti körében van egy olyan lány,hanem a volt barátnőjére vagy bárki másra.Mert az a csaj nem tette túl magát a szakításon.Szoktak beszélni,ezt később tudtam meg.Azért nem mondta el nekem,hogy emiatt ne veszekedjek.Nekem azért nagyon nehéz ez,mert messze vagyok.
Teljesen felőröl ez az egész helyzet már.
Érzem is,hogy ez így nem jó.Volt pár téma,amik miatt sokat veszekedtünk,és azt mondja amiatt hazudott.Nem bírja kezelni a konfliktusokat,egyáltalán nem bírja az ilyet.
Én úgy vagyok vele,hogy a problémákat meg kell beszélni és megoldást keresni rá.A megbeszéléssel nincs is gond,de nem tudom hogyan kezeljem őt.
Nincs szó kierőszakolásról.Arról van szó,hogy elhiszem-e a dolgokat vagy sem.Mikor együtt vagyunk minden rendben,de miután elválunk kezdek kételkedni.
Hogyan derítetted ki?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!