Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
18 éves vagyok, idén érettségizem. A párom, akivel 2,5 éve vagyunk együtt,20. Kapott egy lehetőséget hogy kimenjen külföldre dolgozni és lakni is. Ti mit tennétek ebben a helyzetben? Kimennétek vele ha úgy érzitek, Ő az igazi?
Figyelt kérdés
2014. jan. 23. 18:42
1/7 anonim válasza:
Én igen, próbáld meg. Ha meg nem jön össze, akkor visszajössz.
2/7 anonim válasza:
En mindig ugy voltam vele, hogy proba szerencse ha nem jo, maxmimum haza josz, de mivel jobbak az eletkorulmenyek fizetes stb, egy probaba nem halsz bele, kiveve ha itt tervezed el a jovod. ha ki mesg uj kultura nyelvet tanulsz uj dolgokat szokasokat, en mennek!
3/7 anonim válasza:
Kimennék. Nem egy ismerősöm ment ki 20 éves külföldre, mára 30 felett a szerelmükkel vannak és egy lakásra (15 millió) meg egy autóra valót (3 millió) már sikerült ketten összeszedniük. Ezt itthon átlag 100 ezres bérből hogy lehet hitel nélkül? Szinte sehogy.
4/7 anonim válasza:
Mert jó ha minden 5. ember keres itthon 200-250 feletti bért, amiből már lehet félretenni.
5/7 anonim válasza:
Leérettségiznék... Utána pedig kimennek hozzá... Minimum. Anárra.., aztan meglátjuk bejön-e az élet kinn..
Tapasztalat, hogy hiába van állás, lakhely, nem mindig pozitív összességében a dolog...
Nem 5 hónap múlva érettségi.. Igazból már azzal is kitörölheted, de anélkül.. 8 általánossal sehol sincs igazán esélyed..
Ha arra érdemes a kapcsolatotok, akkor kibírtok pár hőnapot egymás nélkül..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!