Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek beleférne ez a szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek beleférne ez a szituáció a párkapcsolatotokba?

Figyelt kérdés

-Adott a párod

-Adott a legjobb lánybarátja

-Ha szomorú,szó szerint a lány az Ő vállán sír,amíg párod átöleli, és a hátát,derekát simogatja.

Beleférne nektek?Köszönöm előre a válaszokat:).

2012. dec. 2. 17:34
1 2 3 4
 1/38 anonim ***** válasza:
67%
Számomra ennek nincs szexuális töltete, anyám is szokott így vigasztalni. Ha a péniszét a vaginájába helyezi, az nem fér bele.
2012. dec. 2. 17:36
 2/38 anonim ***** válasza:
71%
Nem.
 3/38 anonim ***** válasza:
51%

Nekem egy lánybarát sem fér bele.Nem hogy ez a szitu.

Max haver 1 évben 2 szer:)

4/38 A kérdező kommentje:
Oké:)Köszönöm a válaszokat,mentek a zöldpontok.
2012. dec. 2. 17:37
 5/38 anonim ***** válasza:
61%
hatàrozottan nem.làny baràt se fèrne bele,nemhogy simogassa a hàtàt.
2012. dec. 2. 17:39
 6/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm negyediknek is.
2012. dec. 2. 17:39
 7/38 A kérdező kommentje:

Nekem mondjuk az zavaró,hogyha pl: Beszélek én a problémáimról,az tökre olyan, mintha a legjobb barátnője beszélne neki arról. Nincs köztünk ez a barát+párkapcsolati viszony, mert picit mindig az van előttem, hogy hívja a lány és most majd megy hozzá, mert a lánynak baja van,pl: kidobták,és el kell mesélnie.

Nem zavarna különösen, de ez a része már igen.

2012. dec. 2. 17:42
 8/38 anonim ***** válasza:
62%
Csatlakozva a többséghez, nálam sem férne bele!
 9/38 anonim ***** válasza:
attól függ. nekem nem nagyon vannak lánybarátaim, a párom haverjaival lógok általában, nekem ők a barátaim. ha úgy adódik simán átölelem őket, vagy hozzájuk érek, mert barátok vagyunk, és ilyen a kapcsolatunk. páromban fel sem merült h féltékenykedjen. ha neki lennének ilyen lánybarátai, én sem féltékenykednék, mert bízom a páromban.
 10/38 anonim ***** válasza:
62%
A simogatás minek? Barátian átkarolja, és azt mondja minden rendben lesz...ennyi.
2012. dec. 2. 17:43
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!