Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Nektek beleférne ez a szituáci...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Nektek beleférne ez a szituáció a párkapcsolatotokba?

Figyelt kérdés

-Adott a párod

-Adott a legjobb lánybarátja

-Ha szomorú,szó szerint a lány az Ő vállán sír,amíg párod átöleli, és a hátát,derekát simogatja.

Beleférne nektek?Köszönöm előre a válaszokat:).

2012. dec. 2. 17:34
1 2 3 4
 21/38 anonim ***** válasza:
62%

nekem van legjobb barátom fiú, gyerekkori barátság maradt meg igy felnőtt koromra, senki sem érti, és ha valaki hasonló barátságról számol be az számomra is hihetetlen, amúgy sem jellemző nálunk az ölelkezés, előfordul nagy trauma esetén, de ritka, és ha valamelyikünknek van párja akkor mind2en távolságot tartunk, mert igy helyes, nem próbáljuk megmutatni, hogy mekkora fene nagy barátság van kettőnk között, elég ha mi tudjuk,

szóval szerintem nem helyes, de végülis emiatt szakitani is nem tudom...

szóvá tenni meg megint olyan kellemetlen, ja mert voltam a te cipődben, csak akkor a legjobb barátnöje a páromnak a régi nagy szerelme volt, hát nem tudtam helyesen kezelni a helyzetet :/

2012. dec. 2. 17:51
 22/38 anonim ***** válasza:

Igen, valószínűleg engem is zavarna, de tudom, hogy ebben az esetben bennem van a hiba. Mert milyen hozzáállás már az, hogy "hogyha én sem simogatok másokat, neki sem kéne"?! Miért ne tehetné? Van saját élete, azt simogat meg ölelget akit akar. Ha nem tetszik nekem, olyat kell keresnem, aki nem tesz ilyesmit.

Persze ez csak elmélet, az eszem tudja, hogy nem zavarhat, mert semmi közöm hozzá, de valójában mégis zavarna.

2012. dec. 2. 17:53
 23/38 anonim ***** válasza:
Akkor is fura, hogy felnőtt ember úgy igyekszik megoldani a problémáit, hogy rohan símogattani magát vkihez, akiről tudja, hogy van bnője. Ha ilyen pofátlan, én lennék olyan pofátlan, udvariasan megkérem, keressen más pótszert.
2012. dec. 2. 17:59
 24/38 anonim ***** válasza:
62%

Hogy miért Pista? Ez jutott eszembe.. de találhatunk ki más nevet is. Kompromisszumképes vagyok.

22.

Hogy érted, hogy milyen hozzáállás ez? Olyan, hogy én azt adom, amit kapok. Egy párkapcsolat oda-vissza alapon működik. Az nem megy, hogy csak én adok és súrlódom a páromhoz. Ezt neki is meg kell tennie, ettől PÁRkapcsolat.

Az, hogy nem tetszik nekem és újat keresek, mindannyian tudjuk, ha szeretünk valakit, ez nem olyan egyszerű és nem is ez a legjobb első megoldásnak. A KOMMUNIKÁCIÓ. Az sok mindenre képes.

Ha azokután sem vagyok közös nevezőn, nem egyezik a nézőpontunk olyan dolgokban, amik számomra fontosak, pl. ez, amit kérdezett a Kérdező, akkor jöhet az, amit te írtál.

2012. dec. 2. 17:59
 25/38 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat! Én pedig féltékenynek találtam magam, hogy ugyan, hát egy nő ilyenen nem sértődik meg, hát ebben nincs semmi, hogy egyedül én lehetek ilyen, aki mindent zokon vesz. Ezek szerint, másnak is ilyen gondolatok kavaroghatnak a fejébe egy ilyen dolog halltán.Mindenképp megkellene ezt a szitut beszélni
2012. dec. 2. 18:13
 26/38 anonim ***** válasza:
100%
Az a furcsa, hogy nem az a normális, hogy a szeretteinket (párunk, barátaink, rokonunk) átöleljük és simogatjuk és vigasztaljuk, hanem az a normális, hogy ha valakinek van párja, hozzá ne érjen már máshoz! Én is ilyen vagyok, de nagyon szeretnék olyan lenni, aki természetesnek veszi, hogy attól, mert a párom az én párom, még nem lett a tulajdonom. Mert nem az. És nem természetes, hogy hirtelen nem lehetnek más nemű barátai. Főleg, ha még azelőtt is így vigasztalta, hogy engem megismert. Hirtelen hagyjon fel a szokásaival és legyen más ember, olyan, amilyennek én akarom, és nem önmaga. Érdekesek vagyunk. De jók az ilyen kérdések, mert rávilágít a hibáimra.
2012. dec. 2. 20:21
 27/38 A kérdező kommentje:

Mi 10 hónapja vagyunk együtt.

Ők pedig 8hónapja legjobb barátok.

Szóval velem előbb ismerkedett meg, annyi csak, hogy azelőtt haverja barátnője volt, és csak beszélgettek, de már akkor is ismert, utánam 2 hétre került elő a csaj, akkor kezdtek el beszélgetni. Szóval utolsó engem előbb ismert.

2012. dec. 2. 20:31
 28/38 A kérdező kommentje:

Mivel mi első látásra szerelem voltunk, randira hívott, onnantól kezdve kialakult ez a kapcsolat,most pedig már párkapcsolat:). Mivel 2 hónap és 1 évesek leszünk. A lánnyal már csak akkor találkozott először mikor nekünk a 6. randink volt kb. Na és kb a 5.randi után mondtuk ki, hogy oké együtt vagyunk, ezután csaptunk egy jó kis éttermi vacsorát, utána pedig a haverja felszedte a csajszit, erre ők a randink után 5-6 nappal elkezdtek beszélgetni, addig csak látták egymást, és 'szia' 'szia' kapcsolat volt.

Szóval engem azért picit le is cserélt. Ha 5 éve legjobb barátok lettek volna talán fent sem akadnék már ezen.

2012. dec. 2. 20:34
 29/38 anonim ***** válasza:

persze, akkor ennyi erővel dugja is már meg, mert attól vígasztalódna meg igazán a csaj ,a párom meg nem az én tulajdonom. Így legalább bizonyíthatom magamnak, milyen nagyvonalú vagyok, meg mennyire király.

Nem a tulajdonom, tehát nem telepszem rá, nem féltékenykedek ok nélkül, meghagyom a szabadságát, de azért vannak bizonyos normák... sztem.

2012. dec. 2. 21:28
 30/38 anonim ***** válasza:

24. vagyok.

Persze, nem a tulajdonom, nem változtatom meg, de egy kapcsolat megkövetel bizonyos dolgokat.

Ha előttem minden este mással volt,mert megtehette, majd összeköltöztünk, akkor változott, mert már nem megy minden este máshoz.

Nem arról volt szó, hogy nem lehetnek barátaink, természetesen legyenek is!

De ez már lassan túl a barátságon. Pláne, ha a lányt kevesebb ideje ismeri, mint engem.

Kérdező! Javaslom, hogy ülj le a pároddal komolyan beszélgetni erről a dolgokról. Mondd el neki, hogy amit már írtam is, hogy mit reagálna fordított esetben?

Azt is, hogy neked ez így nem működik, lassan kirekesztve érzed magad a saját kapcsolatodból és másodrendűnek.

Kéred, hogy változtassatok, amennyiben ez nem megy, olyan párt keresel magadnak, akinek te vagy az első számú.

2012. dec. 2. 21:35
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!