Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek beleférne ez a szituáció a párkapcsolatotokba?
-Adott a párod
-Adott a legjobb lánybarátja
-Ha szomorú,szó szerint a lány az Ő vállán sír,amíg párod átöleli, és a hátát,derekát simogatja.
Beleférne nektek?Köszönöm előre a válaszokat:).
Mi köze van a dugásnak a baráti öleléshez?
Némely kapcsolatok képesek működni ilyen szituációban is.
A különbség annyi, hogy azokban a kapcsolatokban elfogadják a barátok közti testi érintkezést is (gyengébbek kedvéért ez alatt nem dugást értek, bár ugye ha jól belegondolunk, létezik nyitott kapcsolat is). Szóval igazából a normák azok, amiket magunknak állítunk fel.
Megértem a kérdezőt, mert én is így állnék hozzá, csak én nem szeretnék így állni hozzá.
Egyébként meg mondd meg neki, hogy téged kellemetlenül érint az, ahogy a lányhoz ér. Ha nem érti, lehet hogy látnia kell ezt fordított szituációban - te vigasztalsz ölelgetve egy pasit. Bizonyára az már nem tetszene neki sem.
Vannak emberek akik mindenkihez hozzáérnek mindenkit ölelgetnek, és vannak akik csak a párjukat (+ lányoknál a legjobb barátnőt). Meg kell tudni, hogy ő milyen, mert ha csak kivételesen ezt a lányt ölelgeti, az más, mint ha ő ilyen típus lenne...
"Hogy érted, hogy milyen hozzáállás ez? Olyan, hogy én azt adom, amit kapok. Egy párkapcsolat oda-vissza alapon működik. Az nem megy, hogy csak én adok és súrlódom a páromhoz. Ezt neki is meg kell tennie, ettől PÁRkapcsolat."
Szerintem épp ez az, ami NEM így kéne, hogy legyen.
Ugye azt mondjátok, hogy ne simogassa, engem sem simogat a Józsi. De akarnád, hogy simogasson? Te feladod ezt érte? És még ha igen is, mi köze van ennek az egészhez?
Itt vérzik el sok kapcsolat. Az oda-vissza dolog igenis kell, DE nem úgy, hogy pontosan ugyanazt kapom vissza, amit adok.
Példa: kedveskedés. Sokan azt hiszik, hogy ennek ugyanannak kell lennie. De nem. Mindenki a maga módján kedveskedik. Ha a férjem reggelente csinál nekem palacsintát, azt nem azért csinálja, hogy tartozzak neki, és majd máskor én csináljak neki. Azért csinálja, mert szeret palacsintát sütni és szeret engem. Én ezt a magam módján viszonzom. Mivel én szeretek kötni, és szeretem őt, kötök neki egy sálat.
Ez a baj a legtöbb párkapcsolattal. Elnyomja az embereket. Mindenkinek ugyanazt kell szeretnie, ugyanazt kell csinálnia, ugyanúgy kell viselkednie. Aztán ha vége annak a kapcsolatnak, kezdődik egy új, és a személyiségünknek teljesen más ágait nyessük le, hogy az új személy igényeihez igazodjon, és közben szépen elveszítjük önmagunkat.
Köszönöm a válaszokat!
A lányt annyira azért nem ismerem, nekem vannak legjobb barátnőim, mégis a párom az első, neki ez a csajszi a legjobb barátja, és őt rakta be első és legfontosabb helyre. Ha megemlítem, hogy talán túlzás, akkor csak 'ne csináld már' 'Jajj de nem érted, teljesen maga alatt volt, téged is megölellek ha szomorú vagy' Csak a dolog ott bukik, hogy én a párja vagyok ennyiből leközelebb 'Ne csináld kicsim, veled is lefeküdtem' :/pf megáll az ész, de komolyan:/.
Egyeszer kétszer láttam, az még nyáron volt:
Ilyesmi ruhák voltak rajta, miniszoknya kb ilyen rövid, a póló vagy topp szerű amiből hasa kint, vagy a melle volt belőle eléggé kint.
32. Ne haragudj, de ha jól látom te már kétszer írtál, mindig azzal jössz, hogy MINDENKINEK, hogy kellene ezekhez a dolgokhoz állni, aztán meg leírod, hogy de amúgy, te is így állnál hozzá, mint mi. Akkor mi értelme???
33. Nem írtam, hogy pontosan azt kell visszakapnom, hiszen ez lehetetlen.
Teljesen kiforgatod az egészet. Hívd át az egyik barátnőjét a férjednek. Nézd végig, ahogy sír a vállán és majd írj újra, hogy mi a véleményed. Jó?
38. vagyok.
Még oda írnám kiegészítésképp, hogy mondjuk a palacsintasütés helyett reggelente mást ölelgetne és simogatna, mert szegény hölgy lelki válságon megy át újra és újra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!