Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek beleférne ez a szituáció a párkapcsolatotokba?
Figyelt kérdés
-Adott a párod
-Adott a legjobb lánybarátja
-Ha szomorú,szó szerint a lány az Ő vállán sír,amíg párod átöleli, és a hátát,derekát simogatja.
Beleférne nektek?Köszönöm előre a válaszokat:).
2012. dec. 2. 17:34
11/38 A kérdező kommentje:
Igen-Igen egyébként nekem sem az a része a dolognak a rossz, hogy megöleli, esetleg megvígasztalja. Oké,barátok. Ennyiből ha 60 éves rokonnak ad puszit, akkor már egyből meg is csalhatna:D. Nem itt van a baj, csak ott, hogy nem bírnék így vele kialakítani egy rendes barát+párkapcsolati viszonyt. Második lennék csak.
2012. dec. 2. 17:45
12/38 anonim válasza:
Nem férne bele, és meglenne a véleményem a lányról, hogy így kell abajgatni.
13/38 anonim válasza:
Ez így nekem se férne bele. Én nem akarom elzárni a párom a nőktől, beszélgetésektől, esetleg haverkodástól velük. De engem nem ölelget egy férfi sem rajta kívül. Akkor ő miért ölelget más nőket és simogat?
Megkérdezném tőle, hogy ha holnap átjön Pista, elsírja magát és megölelgetjük egymást, zavarni fog?
15/38 A kérdező kommentje:
Simogatásba nekem még a derék simogatás sem igazán fér bele, nem hisztiznék ez eszembe sem jutna, ilyen miatt. Csak rossz szemmel, illetve kicsit szomorúan esik ez a dolog. Hogy a csajszit pont úgy vígasztalja ahogy engem szokott. De én a barátnője vagyok, a csajszi csak a legjobb barátnője. Nem kérem, hogy válasszon köztünk.
2012. dec. 2. 17:46
18/38 A kérdező kommentje:
Igen pont ez az,hogyha én sem simogatok másokat, neki sem kéne. Főleg nem derék/csípő tájon. Azt még hozzá tenném, hogy a lány szeret állítólag nagyon kihívón öltözködni, a kihívó szó nem r*bancos öltözködést jelent,de valószínűleg nem veti meg a miniszoknyát,és a toppot sem. Utána pedig belebújik páromba,hát ez így. . .
2012. dec. 2. 17:49
19/38 A kérdező kommentje:
Most így télen már valószínűleg nem.
2012. dec. 2. 17:50
20/38 anonim válasza:
úh.. de durva
nem. nem férne bele
hálisten ilyen úgymond barátnője nincs a páromnak és remélem nem is lesz
én sem hagyom, hogy a fiú barátaim hülyére ölelgessenek, tudom, hogy szarul esne a páromnak
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!