Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Miért viselkedem igy?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedem igy?

Figyelt kérdés

Van egy barátom 27 éves ő a szüleivel él még, át szoktam hozzájuk menni, mindig leulok naluk a kanapera koszonok, hogy szaisztok, meg hogy mizu, de ennyi.

Utána jön a kinós csend.. :/

A baratom reggel elmegy az apjával melozni, en kicsit kesobb megyek, az anyukaja otthon van, neki is koszonok, es megyek.. van h vissza sem koszon :/

Tegnap lent voltam náluk ebedelni, mert meghivtak minket, ahogy szedtem a levest elkezdett remegni a kezem tiszta gáz volt!

A barátom persze ott hagyott veluk 1 oran at.

Sose éreztem magam ilyen hulye szituacioba.

Idáig mindegyik anyósommal aposómmal joba voltam.

De itt egyszerűen nem tudok ugy feloldodni :(

Onbizalmam sincs :(

A baratom mindig mondja, hogy menjek le hozzajuk mikor ok nincsenek otthon, az anyukajahoz es beszelgessek vele.. de ez nem olyan egyszerű.

Multkor munkaba menet megkerdeztem segithetek e ? Vagy fozni barmi ?

Azt mondta nem..

2019. márc. 18. 12:21
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
76%
Azért segìtek ,a szülei kettyósnak néznek,valami mulya életképtelen,láthatatlan valakinek,aki meg sem szòlal egész nap,ha köszönsz se hallják! Szóltak a barátodnak,hogy nem vagy szimpi,köszönés se megy stb.Ő meg azzal próbál megkedveltetni Téged velük,hogy menj le beszélgetni,vagy ott hagy 1 órára,hátha végre ellazulsz,ês megnyilsz.Mert ugye azt nem mondhatja a szemebdbe,hogy nem kedvelnek.De ha lökdös,akkor talán egyszer.Bár kétlem.De Te kb. inkább csak kiírod a kérdést fél napinta.
2019. márc. 18. 13:18
 12/16 anonim ***** válasza:
48%
11. Látom nincs jobb dolgod, hogy órák hosszat ezen lovagolsz, hogy miért írta ki ennyiszer. Már inkább te vagy a nevetséges, nem a kérdező! Te is írd meg ezt le 10362627x és akkor már ugyanazon a szinten vagytok: ő is kiírta többször, mint te a kommentárodat!
2019. márc. 18. 13:41
 13/16 anonim ***** válasza:
40%
Egyszer írtam meg,tanulj meg olvasni.
2019. márc. 18. 13:45
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Sőt még a kérdést is megvâlasztam,bumburnyák.Foglalkozz a kérdezővel,ne velem.
2019. márc. 18. 13:47
 15/16 anonim ***** válasza:
Valamiért szorongsz nem tutsz kibontakozni előttuk.
2019. márc. 18. 19:21
 16/16 anonim ***** válasza:
Nálam ugyanez a helyzet. Eddig minden "szülővel" jól kijöttem. De a jelenlegi anyósommal kb. nekem is ilyen a kapcsolatom. Zavarban vagyok, folyton méricskélnek, de hozzám sem szólnak. Nem kérdeznek. Biztos bennem van a hiba, hiszen 60 éves bartánőm is van akivel találok közös témát (és nem a kollegám). Ja amúgy 29 éves vagyok.
2019. márc. 19. 15:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!