Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Miért viselkedem így a férfiak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért viselkedem így a férfiakkal?

Figyelt kérdés

Mostanában ismerkedtem pár sráccal. Az elején szinte minden tökéletesen ment. Nagyon szimpatizáltak velem, egy nap többször is kerestek vagy hívtak.

Aztán nem tudom, hogy mi üt belém, de ha érzem, hogy na teljesen odáig vannak értem, akkor akaratlanul de nagyon ridegen viselkedem velük, már-már néha flegma is vagyok. És azután már nem is érdekel annyira a további ismerkedés.

Ha meg érezteti velem a pasi, hogy komolyabbat szeretne, akkor teljesen megrémülök.

Másnál is van ilyen?

Nem tudom, hogy ez nálam mikor és miért alakult ki, de nem volt ez mindig így!

2017. jan. 25. 20:29
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Semmi különleges. Vadászkutya vagy. Van ilyen nöknél is.
2017. jan. 25. 20:31
 2/12 anonim ***** válasza:
44%

Na velem ez nem lenne

Te koslatnál utánam

Aztán lekoptatnálak

2017. jan. 25. 20:37
 3/12 A kérdező kommentje:

Erre azért ne vegyél mérget! ;)

2017. jan. 25. 20:41
 4/12 anonim ***** válasza:
100%
Félsz az elkötelezettségtől. Legalábbis nálam ez volt régen. Beszéld meg magaddal, nem jó ez így.
2017. jan. 25. 20:45
 5/12 anonim ***** válasza:
10%

Ne aggódjál csicsuklnál nekem egyből tudnád hol a helyed

Aztán dugás után kapnál egy ötezrest hogy vehess magadnak bogyót

2017. jan. 25. 20:47
 6/12 anonim ***** válasza:

Igen, dettó, de csak bizonyos típusoknál.

Én elég erős személyiség vagyok, és szeretem, ha a másik is ilyen és van benne tartás. A szimpátiát, vonzalmat ki lehet mutatni pincsi kutyába átmenés nélkül is.

Mielőtt valaki azzal jön, hogy a macsók jönnek be, az nagyon téved. Arról van szó inkább, hogy a partnernek is legyen saját élete, mert nekem is van. Az jól esik és alap dolog, ha érzem, hogy fontos vagyok valakinek, számít rám és persze visszafele is, de a szerelemmel való üldözés, kétségbeesett telefonok, üzenetek fél óránként, szerelemes versek és dalok küldözgetése, nyálas csöpögés pont az ellenkező hatást váltják ki nálam is.

2017. jan. 25. 20:50
 7/12 A kérdező kommentje:

Azt nem engedném meg, hogy megnyald a cipőmet. Miről beszélsz te szerencsétlen?! :D

Hát igen, te valóban teljesen átláttad a problémámat. Köszi!

2017. jan. 25. 20:56
 8/12 anonim ***** válasza:

Azért rémülsz meg, mert ezek a pasik nem azok, akiket te keresel, és ki akar belemenni egy komoly kapcsolatba, ha te nem tudja viszonozni az érzelmeket.

Ha majd megtalálod a hozzád illőt, akkor nem fogsz megrémülni :)

A #6 voltam

2017. jan. 25. 21:12
 9/12 anonim ***** válasza:
100%

Férfi vagyok, gimnáziumban ugyanezt tapasztaltam magamon... elkönyveltem, hogy vadászkutya vagyok, azóta kicsit változott, illetve most egyáltalán nem foglalkozok nőkkel.

Szerintem ez nálad is megváltozik, ha egy olyan jön a képbe, aki tényleg partner, és nem csak levadászod, és meg is van. Nálam ez volt. Levadásztam bármelyik lányt... elcsábítottam, aztán nem volt érdekes, mert szellemileg nem volt partner egyik sem. Aztán amikor egy olyat kaptam el, aki végre érdekes volt, és szellemileg partner, akkor ő vert engem földhöz, és most egy darabig nem nézek nőre. Ilyen ez :D

2017. jan. 25. 21:16
 10/12 anonim ***** válasza:
100%

#9: Így van ez mindkét nemnél.

A vadászatban maga a vadászat az érdekes, nem a zsákmány, aztán majd úgyis jön az igazi.

2017. jan. 25. 21:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!