Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek férfiakkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek férfiakkal, ha nem vagyok bulizós?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki beírná, hogy internet: társkeresőn próbálkoztam már, de nagyon rossz tapasztalataim vannak... Volt már onnan pasim, meg beszélgettem sok emberrel, de vagy csak szexet kerestek, vagy nagyon defektesek voltak.

Itt a gyakorin is ritkán botlok értelmes, normális pasiba.

Viszont bulizni nem járok, ha meg megyek valahová, akkor nem egyedül, hanem barátokkal.

Az egyetemen is sokan komolytalanok még. Én olyan 25-27 év körüli pasikkal szeretek ismerkedni, mert ők már elég érettek, és nem a pénzre gondolok, az nekem is van.

Hol kellene ismerkednem?

21L

2016. dec. 28. 18:08
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
71%
Milyen férfi érdekelne?
2016. dec. 28. 18:11
 2/18 anonim ***** válasza:
24%
Gondolom a privik mar mennek, szoval a tanacs feleslegesse vallt. Jo valogatast!
2016. dec. 28. 18:12
 3/18 A kérdező kommentje:
Amiket írtam is. Aki értelmes, jár egyetemre/dolgozik, komoly kapcsolatot keres, nem bunkó, és van bennünk közös. Kb. ennyi. Meg persze nyilván vonzódjunk egymáshoz.
2016. dec. 28. 18:13
 4/18 anonim ***** válasza:
15%
A "normális" férfiak már rég mgtow-k lettek. HND!
2016. dec. 28. 18:27
 5/18 anonim ***** válasza:
24%
Ja, mert mindenkinek az itteni pasik kellenek...
2016. dec. 28. 18:48
 6/18 anonim ***** válasza:
87%
#3 netes ismerkedést kizárod, itt nem írsz mert az oldala arra való, szobádból nem mozdulsz ki.. akkor mégis hol akarsz ismerkedni? Mondanám hogy váltsunk levelet, de nem igen látom értelmét. annak se, hogy csak annyi lenne az elvárásod amit fönt leírtál...+az se mindegy hogy hol is keresel társat?! BP vagy valami világvégi kis faluban?!
2016. dec. 28. 18:49
 7/18 anonim ***** válasza:
32%
nem irtad ki hogy kizárólag JÓKÉPÜ PASIK
2016. dec. 28. 18:54
 8/18 anonim ***** válasza:
34%

Egyetem elvárás? Ha nem, akkor ismerkedhetsz velem is. Itt az eddigi levelező társaim azt mondták, hogy értelmes ember vagyok. :)

25F

2016. dec. 28. 19:21
 9/18 anonim ***** válasza:
Hol laksz?
2016. dec. 28. 19:23
 10/18 anonim ***** válasza:
17%

Miért, kinek kell rusnya nő vagy férfi?

Na ugye

2016. dec. 28. 19:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!