Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Hol ismerkedjek férfiakkal,...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol ismerkedjek férfiakkal, ha nem vagyok bulizós?

Figyelt kérdés

Mielőtt valaki beírná, hogy internet: társkeresőn próbálkoztam már, de nagyon rossz tapasztalataim vannak... Volt már onnan pasim, meg beszélgettem sok emberrel, de vagy csak szexet kerestek, vagy nagyon defektesek voltak.

Itt a gyakorin is ritkán botlok értelmes, normális pasiba.

Viszont bulizni nem járok, ha meg megyek valahová, akkor nem egyedül, hanem barátokkal.

Az egyetemen is sokan komolytalanok még. Én olyan 25-27 év körüli pasikkal szeretek ismerkedni, mert ők már elég érettek, és nem a pénzre gondolok, az nekem is van.

Hol kellene ismerkednem?

21L

2016. dec. 28. 18:08
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
45%

"Itt a gyakorin is ritkán botlok értelmes, normális pasiba."

Ebbe a kategóriába leginkább trollkodni járunk, értelmesen az "értelmes életben" szoktunk viselkedni.

2016. dec. 28. 19:43
 12/18 anonim ***** válasza:
Mozdulj ki. Csak ez segít. Menj el a barátaid barátaival eseményekre. Mindenki tagja többféle baráti körnek is, menj el más helyekre is a barátaid barátaival, hogy több embert ismerj meg. Meg aztán nem csak "buli" van a világon, lehet menni meccsre, koncertre, disznóvágásra is.
2016. dec. 28. 20:08
 13/18 anonim ***** válasza:

nem értem, miért akadályoz hogy barátokkal jársz el.

van rengeteg program ahova lehet társasággal menni, de nem kell elzárkózni attól hogy ismerkedj közben. ha tetszel valakinek de látja hogy feszélyezi a sok ember, akkor teremts rá alkalmat hogy egyedül legyél, hátha kezdeményez.

2016. dec. 28. 20:27
 14/18 anonim ***** válasza:
0%
A kérdező is 1 a sok közül.A gyk-s visszahuzodó rendes lányok is csak állandóan nyafognak hogy igy nem kellenek úgy nem kellenek senkinek,aztán amikor egy rendes srác megkörnyékezi őket aki átlagos kinézetü,ő nekik mégsem kell,mert persze álom világban élnek és a herceget várják fehér lovon,napra nézhetnék de rád nem arcocskával. Azok akik nyavalyognak amiatt, hogy nem kellenek senkinek, inkább csak megerősítésre vágynak. A saját egójukat akarják növelni azzal, hogy eljátsszák a hattyú halálát és közben mások vigasztaló szavait olvassák/hallgatják. Az, hogy a szőke herceget várják, szerintem leginkább a média hatása, ahol mindenkit tökéletesnek mutatnak. Így már az is érthető, hogy azt hiszik olyan pasi kell nekik aki valójában nem létezik. Egy képzelt álomvilágba süllyednek, ahol mint egy toronyban várják a királyfit.
2016. dec. 28. 20:45
 15/18 Taushi ***** válasza:

Csak azért is beírom, hogy internet: társkereső. Rossz tapasztalatok, értem. Rosszul szűrsz. Társkeresőn jellemzően nagyon sok pasi van, így törvényszerű, hogy lesznek defektesek meg szexre hajtók is. De attól, hogy eddig csak ilyenekkel találkoztál, még nem azt jelenti, hogy normális nincs ott.

Gondolj bele, mi lenne, ha még nem is tudnál közülük válogatni, mert mind leszarná az egészet, meg mind ugyanolyan stílusú unalmas, átlag instagramos képekkel lennének felregisztrálva.

Tanuld meg kiszűrni, kire érdemes időt áldozni, kire nem. Vagy ha van időd, akkor arra sincs szükség. Kicsit jobban odafigyelsz, nagyon hamar kiderül, ki mire hajt...

25F

2016. dec. 28. 20:47
 16/18 nyitott fiú ***** válasza:
Nekem jöhet birom F/200
2016. dec. 29. 08:48
 17/18 anonim válasza:
Szívesen megismernélek. Elsőre nagyon színpatikusnak tűnsz. Régen volt december 28, de írj privátot, ha szeretnél beszélgetni.
2017. jan. 25. 16:19
 18/18 anonim ***** válasza:

Én ismerem, nagyon angyali lány, nagyon más a személyisége, mint egy átlag emberé, sok érzelem van benne, egyszerűen el tudnék olvadni tőle.

Viszont már van valakije, és nagyon rossz érzés nekem is, hogy velem nem jött össze.

2017. jan. 25. 20:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!