Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem regisztrálok társkeresőre, esélytelen, hogy férfiakkal ismerkedjek?
Egyébként, ha már így leszólód a társkereső oldalakat, hogy "zemélytelen húspiac", akkor ezt ki lehetne terjeszteni mindenfajta ismerkedéses szituációra, legyen az akár élő is! Hisz a saját bőröddel "kereskedsz" ott is, nem?
Én a neten találtam meg a páromat (donna.hu, ingyenes közösségi oldal), 3 és fél éve vagyunk együtt, még távkapcsolat, de jövőre már összeköltözünk.
ő 32F, én 26N
ui.: egyébként negatív mentalitás és hozzáállás, csak negatív végeredményt fog szülni!
A szex és a jövő építés között azért sok minden van.
A holt meg arra értettem, hogy milyen olyan helyzetekben vagy, ahol lehetősége lenne valalakinek ismerkedni veled és mégsem. Meg lehet a te viselkedésedben is kellene legyen valami játék vagy valami ami felizgatja kicsit a másikat. hogy játszani akarjon veled. nem tudom.
Sajnos a netes.ismerkedes se egyszeru, de egy kis szerencsevel ki lehet fogni normalisakat, allitolag. :DD
Manapsag ha korul nezel mindenki a telefonjat bujja.. igy sokakkal ezen a csatornan lehet kapcsolatba lepni, vagy esetleg megkocogtatjuk a vallukat :D
F
Egy próbát megér a társkereső, nem minden ilyen ott.
Legfeljebb törlöd magad, ha nem tetszik és kész.
Szerintem próbáld ki a társkeresőt, nem mindenki kizárólag p*navadászaton van ott. Én azért regisztráltam, mert szinte alig van lehetőségem élőben ismerkedni, hétköznap munka, ráadásul kocsival közlekedem, úgyhogy még a buszos, metrós megszólítás se játszik, hétvégén meg a haverokkal szoktunk összeülni vagy, ha elmegyünk valahová, többnyire az sem ismerkedős hely. Úgyhogy a társkereső nekem nem egy rossz alternatíva, kell válogatni, de sok rendes lányt ismertem már meg onnan.
26/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!