Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha nem regisztrálok társkeresőre, esélytelen, hogy férfiakkal ismerkedjek?
Állítólag ötször annyi férfi van fenn, mint nő, és az is igaz, hogy a nagy részük csak a lyukat látja benned. Megfelelő emberismerettel viszont gyorsan találhatsz megfelelőt, bár nagy a kísértés, hogy a legszebb és legjobb dumájú férfit válaszd, ami szerintem biztos bukás a nőnek.
Én férfiként regisztráltam komoly reményekkel, bár a kutya sem ír vissza, mert a kinézetem nem a legjobb.
#23 nem kell bemutatni hogy milyen helyek vannak :) ahogy írtam, én is sok helyre eljárok, de ez nem garantálja hogy lesz barátom. van olyan ahol egyszerűen kevés a férfi, van olyan ahol nekem nem tetszenek/én nem tetszek nekik, munkahelyen nem feltétlenül kerül kapcsolatba az ember egyedülálló korabeliekkel, tehát kb marad a szórakozás, ami mondjuk éjszaka történik, akkor meg sokan nem komoly szándékkal ismerkednek. bár ott legalább van bátorságuk a férfiaknak. ja, meg ugye lehet buszon, villamoson ahol látok valakit 3 percre :D
de lehet tényleg visszataszítóan nézek ki csak nem tudok róla :D
#26 te hány nőt szólítottál már le?
amúgy nem alapból úgy állok hozzá, egyszerűen ezt vettem észre ~2 év alatt. a munkahely is egy adott dolog, ha ott nincsenek férfiak akkor bármennyire is fáj neked, ez van. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!