Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha kívánok valamit és úgy is viselkedem, hogy "megérdemeljem" az ellenkezőjét kapom, de ha egy ro. Adt kis g. ci vagyok mindjárt megkapom. Nem ellentmondásos ez?
Mert szar embernek jobb vagy, mint jónak.
Pl. rajtam nagyon látszik, ha hazudok. Nem tudok jól hazudni. Ezért őszinte embernek jobb vagyok, mint hazugnak. Lusta is vagyok, a lustaság könnyebn megy, szorgalmasnak nem tudom, hogy kell lenni.
Neked a gciség megy, mert az vagy alapból. A jóság az álcád.
A karma baromság, ahogy az átkok is.
Elképzelhető, hogy véletlenül történt így.
Nagyon valószínű, hogy tudatos torzítás is van a dologban, tehát szelektíven értékeled az életed eseményeit, úgy, hogy bizonyos nézetet alátámasszanak. Ezzel mindenki így van, ne aggódj.
Az is lehet, hogy a "jóságod" gátlásokkal járt együtt, amiket a "geciséged" feloldott, ezért lettél így sikeresebb.
És lehet még egy sereg ok, amiért így volt vagy így tűnt. Karmára, átkokra, vagy bármilyen természetfeletti/misztikus/ezoterikus dologra fogni mindig, minden körülmények között hiba és tökéletesen felesleges, mert sosem ad valódi magyarázatot, sem más értéket egy problémához.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!