Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha annyira nem szeretitek a könnyen kapható lányokat akkor miért hajtatok mégis a pun. Cijukra? Ellentmondásos kicsit!
Tudod ez olyan, hogy könnyű az észt osztani, a fotelben űlve jóllakottan :)
Ha nincsen szexhiány egy alkalmi eset után, akkor le lehet ülni és filozofálni, a testiség értéktelenségéről :)
Elég jellemző emberi tulajdonság, hogy vacsora mellett beszélik ki az éhezők problémáinak a megoldását :)
Nekem egyáltalán nem kellenek,csakis komoly kapcsolatot szeretnék.Mit kapok ehelyett?Semmit.
Leszarnak,megaláznak,levegőnek néznek...igen kivétel nélkül,akikkel idáig találkoztam.
Bevallom,nem vetem meg:)
Egy ilyen lánnyal kapcsolatom is volt elég sokáig.
"barátnőnek nem jó az ilyen, csak szexre" - kedvenc szövegem! Ez meg kéne, h vígasztalja a többi lányt? Mert ezek szerint a pasik nem igazán akarnak komoly kapcsolatot, hiszen csak a könnyen kaphatóakkal vannak elfoglalva.
(a szeretethiányos, nőgyűlölő aggszűzeket megkérem, ne reagáljanak, ők nem tartoznak a "pasi" kategóriába)
Én sem vetem meg őket.
Joguk van pont annyira tombolni fiatalon ahogy a fiúk is szoktak. Majd megjön az ő eszük is, megállapodnak, családjuk lesz, stb...
A woodstock generáció is maga volt az antikrisztus, előtte meg a beat generáció. Mindig kiderül, hogy az éppen aktuális antikrisztus nem az :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!