Ellentmondásos ha hiszek Istenben, vallásos vagyok, és mégis plasztikai mütétet szeretnék?
Úgy értem,hogy mennyire Istennek tetsző dolog az ha változtatni szeretnék magamon....
Konkrétan a szemhéjamat szeretném egy kicsit plasztikáztatni. (a koromhoz képest nagyon "lóg")
Mi a véleményetek?
A hét főbűn
1. A kevélység (hiúság). -Ez vonatkozik rád!!!
2. A fösvénység.
3. A bujaság.
4. Az irigység.
5. A torkosság.
6. A harag.
7. A jóra való restség
Csak mert vallásos vagy! :-)
hááát...igaz!
de...a torkosság is? :(
Isten nem adott volna az embernek értelmet, ha nem akarná hogy JÓ CÉLOKRA használja az emberi értelem eredményeit (mint pl. azt, hogy ez a műtét lehetséges :))
én is vallásos vagyok, ebben a szellemben nevelem a lányomat is, rendszeresen járunk templomba a férjemmel és a lányommal, és segítünk az embereken, ha tudunk.
mikor abbahagytam a szoptatást, kicsit megereszkedett a mellem. felvarrattam. nem hiszem, hogy ettől rosszabb katolikus lennék, mint bárki más :)
50 éve egy festett hajú nőt páros lábbal rúgtak volna ki bármelyik felekezet gyülekezetéből. Ma senkit nem érdekel, ha csak nem valami kihívó, vagy extrém hülye színű. Isten a kor szokásait elfogadja, lásd Dávidot vagy Salamont, mindkettőnek több felesége volt, Isten még is elfogadta, mert abban a korban ez volt a szokás a királyoknál, és csak Betsabét kérte számon Dávidon, mert az már más felesége volt. Tehát beszéld meg Istennel, és ha úgy gondolod, ez a mai kor követelménye, mert állást sem lehet ma találni, még férfiként sem, ha nem tűnsz ápoltnak, és békességed van benne, tedd meg. Nem ez lesz a legnagyobb bűn az életedben.
A Jézusba vetett hit reményt ad.
Köszönöm szépen a válaszokat!
Igaz,Istennel kell elsősorban megbeszélnem.
Azért nagyon örültem,- főleg az utolsó válasznak.
Mindenkinek köszönöm a segítséget!
Szép napot,és Isten áldjon Benneteket!
:)
Van aki ehet a bálványáldozati húsból is,van aki nem!
mert semmi nem bűn önmagában,minden bűn annak aki azt bűnnek tartja,kiki a saját értelme felől legyen meggyőződve!
Ha hiheted azt!
De a hitben erős,ne botránkoztassa meg azt akinek gyenge a hite,és ne itélgesse véleményeit!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!