Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Miért van az, hogy semelyik...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért van az, hogy semelyik ismerősömnek sem keltem fel az érdeklődését, de mégis sokan csodálkoznak, hogy nincs barátom?

Figyelt kérdés

Senki sem érdeklődik irántam, de ha egyszer-egyszer kicsit többet beszélek egy sráccal, mindig meglepődök.

"Neked hogyhogy nincs barátod? Gyönyörű vagy, okos vagy, kedves vagy."

"Azért lepődött meg mindenki, hogy kavartál vele, mert nem egy jó pasi, te meg hát.."

Nem tartom magam se csúnyának, se kifejezetten szépnek, belülről se rohadok, ezért eléggé zavar, hogy nem volt egy olyan srác sem az utóbbi időben (1-2 év), aki megmozdította volna a kisujját értem.. Aztán kezdek beletörődni, és kapok egy ilyen bókot, hogy aztán még inkább összezavarodjak.

2014. júl. 30. 02:15
 1/5 anonim ***** válasza:
Hány éves vagy? Kép nélkül nehéz, de ha túl jó vagy, tarthatnak tőled...
2014. júl. 30. 02:18
 2/5 anonim ***** válasza:

Mert az emberek megijednek tőled és a visszautasítástól való félelem miatt nem mernek kezdeményezni, hiszen igazából gyönyörű vagy, meg mivel visszafogottságot fejezel ki valószínűleg a természeted is semmi más csakis színtiszta arany.

Ezt akarod hallani, gondolom.

2014. júl. 30. 02:21
 3/5 anonim ***** válasza:

Én srácként írom, hogy régebben velem is ugyanez volt. Mondjuk nekem nem mondták így, hogy jól nézek ki, de nálam is mindig csodálkoztak, meg kérdezgettek. Aztán egy ideje már nem, gondolom nekik is feltűnt, hogy igazából valami lúzer lehetek, ha évekig nem találtam senkit. Mindegy...

Gondolom azért lehet ez, mert amúgy teljesen rendben találnak, csak épp nem maguknak. Vagy ha ennyire dicsérnek, lehet tényleg bejössz nekik, csak nem mernek közeledni.

2014. júl. 30. 02:38
 4/5 anonim ***** válasza:
Szerintem nem vagy elég vonzó, elég szép, csak kedves, aranyos. Az pedig nem elég.
2014. júl. 30. 03:31
 5/5 anonim ***** válasza:

Mintha csak én írtam volna ki a kérdést. Viszont az más dolog, hogy ki szerint szép és mihez,kihez képest okos.

23l

2014. aug. 1. 12:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!