Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, hogy igy viselkedem aférfiakkal?
Talalkakra jarok neha, ismerkedem mikor úgy hozza az élet
Egy nagyon kedves , humoros, nyilt nö vagyok , a ferfiak erzese az lehet h en sok mindent eltürök esetleg , hajlamos vagyok a káromra trefalkozni , szóval laza vagyok a javából , semmilyen elvarast , elkepzelest nem tamasztok elsö talalkara a kivancsisag visz es esetleg vonzalom
De magamban jegyzetelek , amit a pasi mond meg ahogy viszonyul hozzam
Ha nem vagyok megelegedve azt sose közlöm helyben , peldaul ha SÉRTVE érzem magam , vegigröhögöm a kavezast de többet nem veszem fel a mobilt
Akkor kapom a jelzöket h en instabil vagyok , meg derult egböl villamcsapas szakitom meg a kapcsolatot , en vagyok a hü..e nö , a furcsa , a szeszelyes aki kibirhatatlan
Nos ha egy ferfi fizeti a vendeglöi szamlat , nem is egyszer de megjegyzi maga ele nezve h azert szerinte nem kene egyek edesseget !!
Vagy ha szól anelkul h kérném , h milyen foglalt lesz ezenahetvegen , tehat nem fog tudni talizni , habar nem is kerdeztem
Mindenki megsert valamkepp es a dolgok emiatt nem fejlödnek tovabb
En SAJNOS nagyon buszke vagyok es teljes behódolást igényelek , neha en sem birom magam de ez van , próbáltam magamban ezt elnyomni de nem sikerult , utana titkon duhöngtem
Szerintetek ez jó , rossz , vagy hogyan kene felfogjam ?
De ha nincs oda ertem , mehet a levesbe meggyulölöm
Szerintem az esetek többségében azért egy "bocsi, én ezt nem akarom folytatni"-t megérdemel az illető ezekben az esetekben, jobb esetben indoklást is. Ez a "nem veszem fel a telefont, aztán találja ki, miért!!!!!!!!!!!" ez óvodás szokás. Főleg, ha előtte meg tetted az agyad, hogy minden mennyire okés. Akkor nyilván azt fogja gondolni a pasas, hogy "hát ez meghibbant", JOGOSAN.
Amúgy ez a viselkedés naggggyon messze van a kedvességtől, szóval ne mondd magadról, hogy kedves vagy, mert ez így nem igaz.
Amúgy meg az, ha nem nyalják a talpad, nem azt jelenti, hogy nem érdeklődnek irántad. Tudod, van akinek MUNKÁJA van, és azért elfoglalt, és mondjuk éppen szóbakerült
Miért kéne közöljem helyben ? Mit oldok meg ? Ha az illetö kövernek talal es en azt mondom h jaj ez nem volt szep , akkor attól szebb leszek a szemeben ? Vagy mit oldok meg ezzel ?
Miert erdemli meg a nagy lelkizest amikor megsertett ?
En sose egy szóval sem sértek meg senkit
Ugye milyen ÉRDEKES , h igy is lehet élni ?
Mivel nem sikerül így normális, tartós kapcsolatot kialakítanod, így nyilvánvaló, hogy ez nem jó. Nem?
Azzal állítod fel a határokat, ha jelzed, hogy ezt már nem tartod viccesnek. Megmondod, hogy ha valami bánt. Visszavágsz, hogy nyugi, fizetem a desszertemet, inkább azt kellett volna felajánlani, hogy lemozogjuk, úgyhogy pá.
Ott és akkor kell kimondani és tisztázni, ha valami nem tetszik. Kapcsolatban is.
Mi bajod? Semmi. 😤🤐 Tipikus női játszma.
Az se egészséges, hogy megutálod, aki nem rajong. Bakker, hát ahhoz idő kell. Nem első randin jön. Gondolom a pasik se 16 évesek, hogy egy miniszoknya elég a szerelemhez.
"Miert hazudok ?"
Mert gondolom a jól érezted magad kérdésre és egyéb hasonlókra pozitív választ adsz, miközben nem úgy gondolod.
"Miért kéne közöljem helyben ?"
Nem kell közölni. Írtam: Te se sírj, ha később közlik, hogy csak szexet akartak.
"Miert erdemli meg a nagy lelkizest amikor megsertett ?"
Miért, te miért érdemelsz meg bármit is? Ha sorban olyan pasikkal randizol, akik megsértenek, akkor állj már a tükör elég és gondolkozz el egy kicsit magadon... 20 évesen még elmenne a kérdés, de 40 évesen...
"Ugye milyen ÉRDEKES , h igy is lehet élni ?"
Épp arról szól a kérdés, hogy embereket vágsz át. De, te pont ugyanúgy megsértesz másokat.
Mert 1) lehet, hogy nem is tűnik fel neki, hogy megsértett. Főleg, ha olyan piti dolgok miatt akadsz ki, hogy megemlítette, hogy vmikor elfoglalt.
Nyilván van az a viselkedés, ami egyértelműen gáz, pl. ha fujjogva fintorog, hogy "Fú bmeg, de kövér vagy, anyám"... de az általad leírtak többsége nem egyértelműen sértés, csak te sértődtél meg rajta. Ez nem mindegy.
2. Ha teszed az agyad, hogy milyen jól érzed magad a sértés után is, ráutaló magatartást teszel, hogy JÓL ÉRZED magad, tetszik neked a pasas. Így meg nyilvánvalóan nem érthető, ha utána furán néznek rád.
3. ILLEMSZABÁLY, hogyha nem akarsz vkivel tovább randizni, megmondod neki, és nem tiltod le. Legyél kulturált nő, nem vmi buta plázap...a.
Én korodbeli elvált nő vagyok. Most megismerkedtem valakivel akiért azt hiszem nagyon oda vagyok (remélem kölcsönös), és nem nagyon jut eszembe vele úgy viselkedni mint amit ide leírtál. Tisztelem, becsülöm, féltem őt. Meg se nagyon tud bántani. Egyenlő félként tekintünk egymásra.
Szerintem te még nem találtad meg az igazit:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!