Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jól teszem, hogy igy viselkedem aférfiakkal?
Talalkakra jarok neha, ismerkedem mikor úgy hozza az élet
Egy nagyon kedves , humoros, nyilt nö vagyok , a ferfiak erzese az lehet h en sok mindent eltürök esetleg , hajlamos vagyok a káromra trefalkozni , szóval laza vagyok a javából , semmilyen elvarast , elkepzelest nem tamasztok elsö talalkara a kivancsisag visz es esetleg vonzalom
De magamban jegyzetelek , amit a pasi mond meg ahogy viszonyul hozzam
Ha nem vagyok megelegedve azt sose közlöm helyben , peldaul ha SÉRTVE érzem magam , vegigröhögöm a kavezast de többet nem veszem fel a mobilt
Akkor kapom a jelzöket h en instabil vagyok , meg derult egböl villamcsapas szakitom meg a kapcsolatot , en vagyok a hü..e nö , a furcsa , a szeszelyes aki kibirhatatlan
Nos ha egy ferfi fizeti a vendeglöi szamlat , nem is egyszer de megjegyzi maga ele nezve h azert szerinte nem kene egyek edesseget !!
Vagy ha szól anelkul h kérném , h milyen foglalt lesz ezenahetvegen , tehat nem fog tudni talizni , habar nem is kerdeztem
Mindenki megsert valamkepp es a dolgok emiatt nem fejlödnek tovabb
En SAJNOS nagyon buszke vagyok es teljes behódolást igényelek , neha en sem birom magam de ez van , próbáltam magamban ezt elnyomni de nem sikerult , utana titkon duhöngtem
Szerintetek ez jó , rossz , vagy hogyan kene felfogjam ?
De ha nincs oda ertem , mehet a levesbe meggyulölöm
Egyaltalan nem vagy kedves meg buszke sem...meg 60evessen is egyedul fogsz maradni.
Korrektseg kva ritka kincs👌
40 évesen behódolást vársz el? Mire fel?
20-25 éves korodban voltál kelendő a húspiacon. Mostanra egy kiöregedett, inkorrekt nő vagy.
Lehet egykor jó nő voltál, de ideje lenne szembenézned a valósággal. Arra gondolok, hogy kinek kellesz, kinek nem.
Mert ha olyan sikeres lennél az ismerkedésben, nem írod ki itt ezt a kérdést.
Nem kell talalkara menni egy kiöregedettel , ha nem jön be valaki akkor nem kell foglalkozni vele
Mennyire fair dolog igy ?
Ne öregezzétek már le! Valószínű minden komplexusod a korodból/élethelyzetedből fakad.
Biztos, hogy 20-30 évesen is botlottál olyan tahókba, akik kritizáltak a randin, biztos akkor sem esett jól, épp nem régen írtam itt le, hogy a férjem az első randin a soványságommal csesztetett, tuti neked is volt ilyen, és nem reagáltad ennyire túl, mert még meg volt a kellő önbizalmad. Most érzékennyé váltál, mert valóban kezdesz kifutni az időből, szerintem ez törvényszerűen fájdalmas szembesülés 40 körül, ugyanakkor lehet, hogy csak fejben zajlik. Ezt arra értem, hogy én is 40 vagyok és én is minden visszautasítást arra fordítok le, hogy hát igen, megöregedtem, itt a világvége, holott ha reálisan gondolkozom, igazából ugyanez volt 20-30 éves koromban is. Ugyanezeket a kritikákat kaptam, most is lesoványoznak, hiába vagyok 7 kg-al több, de most azonnal az ugrik be az agyamba, hogy ez azért van, mert 40 éves vagyok. 20 évesen se kellettem soha annak, akibe szerelmes voltam, most sokkal inkább felfigyelnek rám azok a férfiak, akiken megakad a szemem, de ha mégse jönne össze, azonnal a korom ugrik be. Régebben legalább csak azon agyaltam, hogy biztos ronda vagyok. Most még azon is agyalhatok, hogy kiöregedtem...
Jön a pánik, szerintem nálunk is van kapuzárási, ami miatt elkezdünk kapkodni és hülyeségeket csinálni és túlreagálni.
Ez fakadhatna bölcsességből is egyébként, mert én akkor férjhez mentem valakihez, aki első randin kritizált és ma már nem tenném. Nem túlérzékenységből, hanem mert az én kapuzárási pánikom arról szól, hogy ha még egyszer újrakezdem valakivel, azt azért teszem, hogy NŐNEK érezzem magam mellette és ne egy szégyellnivaló szamárnak a ló helyett. Ha szamárnak akarom magam érezni, azért kár lenne váltani, arra van 10 éve valakim, ugyanolyanra le nem cserélném.
Én is elkezdtem félszavakból is érteni. Értem, mit jelent, ha egy férfi arról biztosít, hogy én őnála sokkal jobbat érdemlek és találok is, mert olyan szép vagyok. Azt jelenti, hogy úgy kidobott az életéből, hogy a lábam se éri a földet:D Eleinte még belesétáltam a csapdába és győzködtem, hogy aha igen, lehet hogy találok bárkit ilyen gyönyörűen, de nekem ő kell, de aztán rájöttem, hogy nem akar megbántani, ezért a szép szöveg, de nem tart szépnek, és úgy egyáltalán azt akarja, hogy szálljak le róla. Ugyanígy értem én is, ha valaki arról biztosít, hogy túl sok a munkája/hétvégén nem ér rá/ stb...
Szóval én azt is el tudom képzelni, teljesen jók a megérzéseid, nekem legalábbis mindig bejöttek. De hozzáteszem, hogy utána nem kezdtek el nálam teperni. Ha teper, akkor lehetséges, hogy mégis félreértettél valamit túlérzékenységedben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!