Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért van az hogy normálisan viselkedem csajokkal és mégse akarnak tolem semmit?
hát...akkor nem vagy túl lelkizős? van 1 haverom, arany pofa, de mindig otthagyják a nők, m 3. randin kiönti nekik a lelkét, rájuk zúdítja az összes pedis élményét...énis menekülök már előle, mert tanácsot meg nem fogad el, csak az önsajnálat megy.
v. a másik verzió, h. nem mutatod ki eléggé, h mit akarsz. lehet, azt hiszik, csak haverkodsz velük.
v. lehet, nem tetszik az öltözködésük nekik, nemtom. sokféle oka lehet, és rólad nincs kép, meg semmi támpont, csak annyi, h nem vagy ronda, és rendesen bánsz a csajokkal. ha túl előzékeny, túl udvarias vagy, az se jön be mindenkinek.
nehéz így bármit írni, h semmit nem tudunk rólad.
lehet h ami neked normális az nekünk nem teljesen:)
uff nekem volt 1 pasim aki folyamatosan fogdosott amikor nég nem is jártunk és ezt ő tök normálisnak találta...hát ezek után az első randin majdnem elküldtem melegebb èghajlatra...:)
nem is működött a dolog...
legyél simán kedves,vicces és néha nem árt 1 kis nyomulás:))
Lehet,hogy nincs jó tested,nincs lakásod,nincs autód és nincs nagy farkad,amit használni is tudsz.
Én rendelkezem a fentiekkel és az egyéjszakásaim szinte mind ide akartak költözni.De a francokat azt,nekik:).
Lehet, hogy szimplán unszinpatikus az arcod, én is ismerek jó pár ilyen embert az ismeröseim közül, a világon soha semmivel nem bántottak meg engem, söt, tényleg kedvesek próbálnak lenni, de egyszerüen nem megy velük a barátság, mert annyira ellenszenves a kisugárzásuk, hogy inkább élnék egy lakatlan szigeten egyedül, mint velük.
Nem tudom miért van ez így, de vannak ilyen emberek egyszerüen, hogy szegények nem tehetnek semmiröl, de egyszerüen unszinpatikus az egész ember, úgy ahogy van.
Lehet hogy te is egy ilyen vagy. (Bocs)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!