Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan kell normálisan "leszólítani" egy lányt? Szitu lent
Szóval ha az a helyzet, hogy egyetemen egyik tanteremből megy át egy lány a másikba, és akkor van kb 2 percem a szünetben, hogy egyáltalán az ismerkedést elkezdjem. Akkor, ha szimplán odamennék hozzá, és megkérdezném, hogy hogy hívják, és hogy mi az e-mail címe, az beválhat?
Nincs konkrét lányról szó. Lányok ti mit szólnátok hozzá, ha egy fiú odamenne hozzátok, és csak ez a kettő kérdése lenne?
Hát egy ilyen helyzetben, mivel nem ismerném, abszolút a külső alapján ítélném meg, és minden azon múlna, hogy az bejönne-e, vagy sem.
18L
''ma este úgy megb@szlak...
ketté áll a füled!
8-ra megyek érted.
hol laksz?''
Szia, sztem korrekt ötlet.(bár elötte azért szemezz vele, ne tünj olyan idiótának) Én örülnék neki, ha most a kiszemeltem igy szólítana le...
20/L
ezt mond
jössz baszni vagy baszol jönni?
ó kicsi lány ó szija helló
arra ugranak a tinip....k
a két kicsi legős bejönXDXD
de ez csajtól fögg
lehet vki felpofozna vagy nem tom
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!