Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok ti szoktatok leszólítani fiúkat? És miért nem? :D
A kérdés szerkezetéről egy vicc jutott eszembe :D
Szovjet katonai kérdőív:
1. Ki a példaképe?
2. Miért pont Lenin?
egyeértek a 15L-el és az utolsóval
14L
Na megszólaltak az érett, erkölcsös 14-15 éves jó kislányok, akik ha úgy adódik, simán leszopnak bárkit egy diszkóban.
Miért nem szólítanak le fiúkat?
Azért, mert arra hivatkoznak, hogy ez a férfi dolga - ez egy kellemetlen rész, az esetleges visszautasítás miatt, ezért nem is verik érte az asztalt az egyenjogúság követelése közben - és mivel szerintük a férfi egy rozsdamentes, érzéketlen robot, ezért el kell viselnie a sokszor tahó és sértő visszautasítást. Ellenben, ha egy nő 100 évben egyszer kezdeményez a szó hagyományos értelmében, akkor vérig van sértve, ha visszautasítják és tele sírja a párnáját.
Azután jön a vadász és a préda baromság, vagyis a férfinak kell levadásznia a nőt. Rendben van, én vagyok a vadász, de akkor kuss van és az lesz, amit én mondok. A lelőtt szarvas sem mondja meg a vadásznak, hogy hova akassza ki a trófeáját nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!