Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy érdemes mozinál vagy mekinél leszólítani titeket? -18 f
mínusz 18 lol :D
egyébként a mekibe én speciel nem örülnék egy ilyennek mert én oda enni megyek, amit szeretek nyugodtan tenni anélkül, h zavarnának
moziban meg a filmre vagyok kíváncsi... ergo sehogyse szólítsanak le egyik helyen sem
Ez most furán fog hangozni, de ez attól is függ, hogy milyen kedvem van..., ha jó kedvem van akkor még úgyis elbeszélgetnék valakivel, ha nem is tetszene, mondjuk alapból nem küldeném el a francba...:) Mert, ha már vette a bátorságot, akkor az már nálam plusz!
Szóval szerintem legyen annyi önbizalmad, hogy bárhol le merd azt a csajt szólítani, aki tetszik!
2. ha igen akkor más lesz az eredmény?
XD
ja ezt gondoltam de vannak helyzetek mikor könnyebb pl utcán azonnal elküldenek a pics@ba míg egy buliban könnyebben beszélgetésre lehet bírni a lányokat
csak arra gondoltam hogy mennyire érdemes odamenni leültök beszélgetni velem vagy inkább elküldötök.
Én csak akkor küldök el embereket, ha bunkók, kulturálatlanok... Beszólnak...
17/L
- Kérsz egy fagyit? :)
A viccet félretéve, tényleg örülnék, ha fizetnél nekem egy fagyit. :P
Moziba pedig:
- Na hogy tetszett? Igen ütős lett a befejezés, nem gondolod?
Szóval ilyenek, csak sponán, nyugodtan. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!