Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok hogy érdemes mozinál vagy mekinél leszólítani titeket? -18 f
Szerintem a Mekiben inkább ne,vagy ha már befejezte az evést a kiszemelt lány.Engem teljesen zavarba hozna és illetlenségnek tartanám,ha evés közben odajönne egy vadidegen ismerkedés céljából.Ez annyira nem olyan helyzet,épp kézzel eszem a hamburgert,ilyenkor nem vágyom új ismeretségekre.
A mozinál nem rossz ötlet,esetleg előtte,hogy te mit nézel meg,én az XY filmet,te láttad már?Esetleg ha egy filmre mentek,megkérdezheted,hogy odaülhetsz-e mellé,bár lehet hogy elküldenek,mert a jegyed nem oda szól.Az a legjobb ha még nem vett jegyet,akkor megkérdezheted,hogy nem néztek-e meg vmit közösen.
21/L
ilyen sok lány megy egyedül moziba? nekem ugy tünt hogy mindenki legalább hordában a barátnőivel, akikkel vihognak összevissza és jobb nem a közelükbemenni, vagymeg a pasijukkal...
sztem am meg, mivel minden egyes darab ember más mint a többi, ezért nincs rá szentírás hogy hogyan és hol érdemes leszólítani valakit. ott és úgy szólits le bárkit ahogy neked fekszik, összejön, ugygondolod hogy okés a helyzet. ha elküld, akkor ennyi. de nincs olyan helyzet amire mindenki elküldene, max a többség. viszont ahogy ismerkedsz, az rólad árul el rögtön elégsokmindent. szóval a lényeg mint máskor is, csak önmagadat add. akkor te fogsz megtetszeni neki, nem az akinek a bőrébe bujtál egy tanács alapján!
Héé a mekis nem is rossz!
Azt kérdezd meg, hogy nem bánná-e , ha mellé ülsz, mert (és jön a kamu, hogy a többi hely miért nem tetszik, pl hónaljszaga van az idős bácsinak, és ez még poénos is, bár guszti)
Amúgy 22F vagyok.
LÁnyok! Had kérdezzem meg: ha a Mammut körül vagytok 2-3 -an és ücsörögtök valahol az mit jelent? Pasitokat várjátok csoportosan, vagy esetleg lehet ismerkedni? Hogyan lehet AKKOR leszólítani? Érdemes egyáltalán?
Ha a barátnőmmel/barátnőimmel ülök ilyen helyen, akkor beszélgetek velük. És ilyenkor csak akkor örülnék ha megzavarnának, ha nekem is nagyon tetszene a fiú. Amúgy meg hagyjon békén, mert épp fontos lelkizős állapotban vagyunk. :D
17/L
13:27
Ha megteszed, akkor te is kapsz egy jó ütést a leggyengébb pontjaidba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!