Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek érdemes volna leszólítani (vagy megszólítani, nézőpont kérdése) egy helyes, csinos, nagyon szép szórólaposztogató lányt?
Köszönöm a biztatást és a tippeket! :)
Amúgy van valakinek ilyesféle tapasztalata? (Nem feltétlen szórólaposztogató lányokkal, csak úgy le- és megszólítás terén.)
Első vagyok!
Csináld azt, hogy elveszel tőle egy szórólapot, elkezded ott előtte nézegetni és megkérdezed, hogy az ő telefonszáma nincs-e véletlenül rajta:D Ebből minden ki fog derülni:)
Szerintem tök jó ez az üdítő ötlet! Csak az a lényeg, hogy lazán add oda, mint aki tényleg elgondolkozott, hogy milyen fárasztó lehet ez a munka. :D Utána beszéljetek pár szót, mutatkozz be, hány éves vagy, melyik suliba jársz stb.
Esetleg még egy ötlet: megkérdezheted, hogy honnan szerezte ezt a szórólapos munkát, mert te is keresel csak nem találsz . ( Én már csináltam ilyet, bár akkor tényleg csak a munkára voltam kíváncsi.)
17/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!