Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép és helyes lányok, titeket hogyan lehet megközelíteni ill. felszedni? Leszólítást megvetitek?

Szép és helyes lány vagyok. Pár munkásruhás úriember elkezdett nekem utcán szólongatni, hogy: Szia Lady!!! Szerelmem gyere vissza, nem cserélünk számot?
nem tom mit értesz leszólítás alatt ez nekem nem jön be :D
Nem bukom a pávákra, általában aki leszólít utcán az nem éppen hozzám való emberke :D
17/L

Nekem az jön be ha valaki popsimat megpaskolja egy lecsókolbásszal majd azt mondja haza kísérhet-e?
Abból tuti b@szás lesz nálam! 17/L

Engem szép és helyes lánynak tartanak, tehát elég sokan próbálkoznak nála... csak hát szépség ide-vagy oda, a lányoknál általában nem jön be a leszólítás. Nem szeretem, ha idegenek odajönnek hozzám és közlik velem, hogy jó csaj vagyok, kedves és aranyos - nekem ez gyors és zavaró. Egyszerűen egy tök ismeretlen pasi ne akarjon már fél perc után felszedni.
Persze ez így örök dilemma, mert valahol el kell kezdeni az ismerkedést, de mi van, ha a lány ezt nem szereti.
Még én sem tudom a választ :) Annyit tudok ajánlani, hogy próbáld barátként megismerni először, aztán reméld, hátha kialakul valami.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!