Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szép és helyes lányok, titeket hogyan lehet megközelíteni ill. felszedni? Leszólítást megvetitek?

halihoo
ami be szokott jönni az ha nem bunkozol és valami poénost vagy olyat mondassz ami felkelti a figyelmüket !
én például ha piás vagyok gyakran szorakozohej közelében is probálkozok néha ha látom hogy bulibol jönnek vagy oda tartanak ! amit sose birok kihagyni és szinte állando a hello szia vagyok XD (lehet hülyén hangzik és hülyeségnek tartod de nem egyszer bejött ) ha erre nem köszön vissza és tovább meg akkor szerintem ne mondj semit fölösleges és akkor is ha egy flegma csát vissza szol ! ha mosolyogva köszön de nem áll meg akkor nagyon gyorsan még valamit mondani kell ami jol hangzik és akkor tuti meg áll ! de a legjobb amikor megáll és mosolyog akkor onnan tol kezdve jo fejnek kell lenni ! nem tuti hogy bejön mindenkinél nállam elég sürün jött be eddig ! de lehet csak szerencsém volt

Az a nyerő, ha azzal indítasz, hogy:
"jó a segg*ed, kő kóla?

Abban tényleg van valami, amit előttem írtak, hogy ha csak úgy ismeretlenül odajön hozzám egy srác, akkor csak a külsőm fogta meg. De mi abban a rossz? Elsőre az bőven elég, aztán ha megismerjük egymást nyilván akkor lesz belőle valami, ha a belsőm is megfogja. Ha meg ez nem történik meg, hát akkor ennyi volt.
Am nekem nincs bajom azzal ha egy fiú csak úgy odajön, de ahhoz hogy jól reagáljam le a dolgot okvetlenül szükséges, hogy ő is tetsszen nekem. Ha tetszik simán belemegyek az ismerkedésbe, de ha nem akkor lerázom gyorsan.
19/L

01:15 vagyok
Ha tetszel és bejössz nekem, akkor nyilván nem küldenélek el.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!