Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért viselkedem igy?
Van egy barátom 27 éves ő a szüleivel él még, át szoktam hozzájuk menni, mindig leulok naluk a kanapera koszonok, hogy szaisztok, meg hogy mizu, de ennyi.
Utána jön a kinós csend.. :/
A baratom reggel elmegy az apjával melozni, en kicsit kesobb megyek, az anyukaja otthon van, neki is koszonok, es megyek.. van h vissza sem koszon :/
Tegnap lent voltam náluk ebedelni, mert meghivtak minket, ahogy szedtem a levest elkezdett remegni a kezem tiszta gáz volt!
A barátom persze ott hagyott veluk 1 oran at.
Sose éreztem magam ilyen hulye szituacioba.
Idáig mindegyik anyósommal aposómmal joba voltam.
De itt egyszerűen nem tudok ugy feloldodni :(
Onbizalmam sincs :(
A baratom mindig mondja, hogy menjek le hozzajuk mikor ok nincsenek otthon, az anyukajahoz es beszelgessek vele.. de ez nem olyan egyszerű.
Multkor munkaba menet megkerdeztem segithetek e ? Vagy fozni barmi ?
Azt mondta nem..
Szerintem nem veled van a baj, hanem azzal, hogy nem a megfelelő pasival vagy együtt. Én nem mennék át, ha ő nincs ott. Meg ha ő ott van, akkor is inkább vele lennék.
Azért remegett szerintem a kezed, mert full idegennek érzed az embereket, a helyzetet, nincs barátságos fogadtatás, ahol feloldódj.
Szerintem egy ideig hanyagold a felmenetelt hozzájuk és találkozzatok máshol.
Nem működik a szülőkkel a kémia, van ilyen.
Koncentrálj a barátodra, és vele töltsd az időd. A szülőkkel légy illedelmes, add meg nekik a kellő tiszteletet, és ennyi. Nem kell velük kettesben/hármasban lenned, ha nem akarod. Kerüld ezeket a szituációkat!
5. És akkor mi van ha tegnapi kérdés? Annyira gáz ez a "bemásolom a kérdést, mert ez tegnap is volt". Mi van abban ha többször felteszi a kérdést, hátha kap választ több ember szemszögéből???? A link helyett segíthettél volna. Ja, hogy az "nem menő"? További jó nyomozást, hogy ki hányszor ír ki valamit.
Kérdező, sajnálom a kirohanást, de már nagyon kipörgetnek ezzel a gyerekes viselkedéssel.
Beszelj a barátoddal! Mondd el neki ugyanezt :)
Jó helyzetben vagy, mert felismerted hogy nem fogad be a család, vagyis főként az anyja. Nem írod mióta vagytok egy pár. Sajnos az ilyen kapcsolatokban ahol a szülők nem fogadják be a fiút vagy a lányt, onnan menni kell. Hiába jöttök ki jól a barátoddal, ha az anyja nem szeret téged és nem is tudsz feloldódni náluk. Nem benned van a hiba. Valószínű hogy később is ez lenne a helyzet, így leélni éveket hogy nincs a családban összhang szerintem hülyeség. Nagyon fontos az első benyomás a szülőknek is. Lehet hogy amikor nem hallod őket, ezt szóvá is teszik a fiúknak hogy jó lenne ha nem mennél többet, vagy ha mész akkor nem vesznek emberszámba.
Gondolkozz el, hogy vállalsz e ilyen kapcsolatot, ez rajtad múlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!