Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Mi oka lehet hogy így viselked...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mi oka lehet hogy így viselkedem, ha valami rossz történik velem párkeresés közben?

Figyelt kérdés

Nem mondhatnám, hogy nagyon értek a társkereséshez/párkapcsolatokhoz. Sajnos inkább negatívumok érnek már évek óta. Kb 6-7 éve vagyok itt fent, még az exem mutatta nekem, de ő elsősorban nem ezt a topikot használta, hanem filmekkel kapcsolatban kért mindig tanácsot(mit nézzen?). Az volt igazából az utolsó normális kapcsolatom. Lassan 6 éve vége. Azóta szinte mindig kiírom ide, hogy épp most mi a probléma a kiszemeltel... Talán egyszer volt igazán hasznos válasz. Az is még az elején. 😀 Mostanában inkább megerősítések vannak, hogy "ezt felesleges tovább erőltetni..." Miért gondolom azt, hogy itt majd megtudom a választ a feltett kérdésemre? Hisz csak pár mondatot tudok leírni, mégis mindig kiírom h "ezt vajon miért tette? Van még esély?..."

Tudom hogy sokan mások is ezt teszik, de az emberek nagyrésze nem. Sok lánnyal kapcsolatban kikértem az emberek véleményét, de én magamra csak egyszer ismertem. Miben másabbak azok az emberek akik nem használják ezt az oldalt? ( Nyilván nem ismeri mindenki, de sokan igen, mégsem tesznek itt fel kérdést, legalábbis nem párkapcsolatos témában) Ők mással beszélik meg? Vagy tudják hogy mit kell tenniük? Vagy csak azt hiszik/elhitetik h tudják h mi a jó?

Néha tudom én is, hogy mit kellene tennem/ mi lesz az egészből de valamiért mégis kiírom, vagy megerősítést várok, vagy csak jó kiadnom magamból ezt.

Ti miért tesztek fel itt kérdést? Mit gondoltok az egészről?

2018. dec. 3. 18:50
 1/1 anonim ***** válasza:
Én megbeszélem a dolgokat a barátnőmmel, barátommal stb. De mindig kiirom ide s van h megbanom. Igazából sztem azért írjuk ki mert reménykedünk abban h azt fogjuk hallani valakitől amit akarunk s ha valamiben a 70 százalék itteni nemet mond a 30 meg igen s te is az igen választ vártad valamire mert azt szeretned akkor is hiába az arány te az igen mellett döntesz. Sztem ez míg valamilyen szinte valami lelki vigasz hely. Idegen embereknek könnyű elmondani a problémánk. Nem ismernek, nem tudnak lenyomozni soha nem láttak míg. Én nekem is jól esik kiírni ide. S vannak igen sokan akik segítő készek.
2018. dec. 18. 00:16

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!