Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Szerinte így nem igazságos?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerinte így nem igazságos?

Figyelt kérdés

Párommal nemrég költöztünk össze, tegnap leültünk megbeszélni az anyagiakat. Megegyeztünk hogy várunk egy hónapot meglátni mennyi a rezsi, a kaja és utána meglátjuk hogy osszuk be a pénzt.

Én feldobtam, hogy mivel ő dupla annyit keres mint én, talán az lenne az igazságos, ha ő egy kicsit többet tenne majd bele a közösbe ,tekintve azt is hogy azért többet is eszik mint én.

Szerinte az albi, a rezsi és a kaja felesbe menjen.

Szerintetek hogy kellene ezt megoldani? Ha mindketten ugyanannyit teszünk bele, nekem kb nem marad egy forintom se utána, ő meg félre is tudna tenni.

2019. márc. 16. 18:46
1 2 3 4 5
 41/43 anonim ***** válasza:
100%

Itt 2 tábor van :

1. Mindenki csak úgy költözik össze a párjaval hogy centire egyformán keresnek és beosztják ugyanigy a házimunkat is

2. Nem költöznek össze és mamahotelben laknak egyetem végeig

A pasi ha amugy már lakott vhol es addig egyedül fizette az albit, akkor semmi kár vagy hátrány nem éri, sőt, lehet pont azért akar összeköltözni (ami vszínű ha igy centizget), hogy pont ő járjon jól!!!

2019. márc. 17. 19:25
 42/43 anonim ***** válasza:
100%

Eléggé gáz hogy nem érti meg a párod a helyzeted. Szánalmas a fillérezgetés. Nálunk közös kassza van, soha nem volt vita a 10 év együttélésünk alatt ezen (én keresek többet). Bennem felmerült hogy a párod nem csak lakótársnak akar-e hogy ő tudjon félre tenni pár évig a saját céljaira mert máshogy nem tud spórolni...

Egyébként meg szerintem összeköltözés előtt kellett volna tisztázni az anyagiakat, hiszen gondolom akkor is fennállt a jövedelemkülönbség. Ha nem tudtatok volna kompromisszumot kötni, könnyebben átgondolhattátok volna a kapcsolatotokat meg a céljaitokat és hogy biztos közösen akarjátok-e folytatni. Most már nehezebb. Többször szerintem ne javasold hogy tegyen bele ő többet a közösbe (ezt neki kéne felérnie ésszel), majd pár hónap múlva látod hogy alakul.

31/N

2019. márc. 18. 11:38
 43/43 anonim válasza:
75%
Mindenki, aki itt a fele-fele igazságosságán kardoskodik, gondolkozzon már el azon, hogy a nő fog gyereket szülni, a nő viszi a háztartást és legfőbbképpen azon, hogy a nők 20%-al kevesebb fizetést kapnak ugyanazért a munkáért mint egy férfi. Na, ebben hol az igazság?
2019. márc. 19. 06:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!