Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondják, hogy a kerti munka a férfiaké, és hogy ettől igazságos a házimunka?
Baratom batyja meg az anyjaval lakik es ok pl faval futenek. De nyilvan a tobbseg nem, meg nyaron nem kell fat apritani :D
Nalunk meg pl kert sincs, igy nincs kerti munka. De az en baratom alapbol hazias es megcsinal MINDENT, nalunk nincs semmi ami csak egyvalaki feladata lenne, aki epp itthon van es raer es van kedve az megcsinalja az adott dolgot. Ez kertes haznal se menne maskepp.
Első: igen, tudom, hogy van, akiknél nincs kert.
Második: mi van jól? Hogy anyám csinál mindent?
És persze, nyilván ez csak egy példa, a mi példánk. Csak itt sokan annyira magabiztosan állítják, hogy a kinti munka a férfiaké. Nem tudom, mi olyan r---hadt férfias (a férfiak szerint) a palántázásban meg a rózsametszésben. Nem mondjátok már, hogy férfiak tömegével locsolják az árvácskát.
Szerintem teljesen korrekt ez a felállás. Ha ő elvégzi a házimunkát, én is a kerti munkát.
"Ez csak egy kifogás, mert a benti munkát naponta kell végezni órákon át, a kintit meg alkalmanként és legalább ki lehet menekülni a házból meg közben sörözni"
Gondolom a szúnyogfelhőben, 40 fokban végzendő gyomirtás, vagy télen a mínusz húszban tűzifa fűrészelés csak véletlen maradt ki a felsorolásból. A kerti munka nem annyiból áll, hogy leszedem az érett almát, nyírok egy kis füvet, meg gazt égetek...
#9 ez stimm, gond akkor kezdődik, mikor januárban kifogy az összes felvagdalt tűzifa, és rendeltek egy erdei köbméternyit.
Persze, össze is vágathatjátok, csak épp elkérnek érte húszezret...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!