Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ti mit tennétek?
3 éve ismerjük egymást, 2 éve élünk együtt, 1 éve "saját házamban"
Szóval én férfi, ő nő, + van egy 9 éves kislánya...
Szerelmes vagyok belé a mai napig, de közben minden egyes nap, minden egyes hét, hónap szenvedés...
Soha nem tanultam szakmát, de a gyári fizetésemből egyedül eltengődtem.
Mikor megismerkedtünk ő már/még dolgozott, de nem jött ki a pénzéből, így elkezdtem neki segíteni.
Közben lehetőségünk lett tanulni, én is tanulok egy szakmát, ő is kitanult egyet...
Én dolgozom, de suli mellett keveset keresek, ő egyből vállalkozásba kezdett amint a sulija véget ért... Én szülöi segítséggel vettem egy házat. Kicsi olcsó ház, havi 30ezer a hitel, ezt anyám bevállalta helyettem amíg a sulim véget nem ér...
Mikor megvettem még azthittem, hogy közösek lesznek a terheink...
De nem azok.
Rossz állapotú a ház, ebböl adódóan magas a rezsi, egyedül nem tudom kifizetni...
Az ő vállalkozása, csak viszi a pénzt, járandósságokat nem fizet, ezen kívül van 2 banki hitele, + a gyerek költségeit sem fizeti... Rezsimbe a semmiből nem tud besegíteni, én fizetem a telefon számláját, én veszem a kaját, én fizetem a rezsit, én fizetek mindent...+ Anyukám, bátyám, mert néha megsajnálnak.
Mellékállásban dolgozik egy boltban, gyakorlatilag a bolti lejárt élelmiszert esszük sokszor, mert kajára sem futja...
Volt egy kényelmes átlag életem mamahotelban, ezt egy csaj miatt lecseréltem egy rémálomra...ahol csak én tejelek, közben az adósságok folyton csak nőnek és nőnek... Jelenleg emiatt a vállalkozás miatt havi 80-100ezer ft... A kislánya kajapénzét sem tudja kifozetni az iskolába...
De egyszerűen álomvilágban él... Folyton azt hiszi, hogy egyszer csak beindul a vállalkozás...
Ha szóba hozom, hogy azonnal be kéne fejezni, és elhúzni dolgozni, egyből visszatámad, hogy én miért nem megyek el 3 műszakba, ha őt oda akarom küldeni...
Szeretem őt, és felelősséget érzek iránta és a kislánya iránt... De közben érzem nap mint nap, hogy a sok stressz a szívemet szorítja...
Hogy sokszor szorongok, alig kapok levegőt, megfulladok...
Libidóm a stressz miatt kezd megszűnni...
Egyszerűen nem tudom mit tehetnék, ha stakítanék, ha kitenném, abba is belehalnék... Ha nem teszem, abba is bele fogok.
Mondjuk igen, az árakat is át kellene gondolni, mert az nagyon nem normális, hogy csak az alapanyag ára jön be! Mèg munkája is van benne, azèrt ne már alapanyagáron dolgozzon! Így aztán vègkèpp semmi èrtelme! Így hiába várja, hogy beinduljon, ha nem kèr normális összeget! Az ok, hogy kezdőkènt túl magas árat mèg nem szabhat meg, na de azèrt valami haszna kellene hogy legyen rajta, legalább annyi, hogy a bèrleti díj, meg a Kata kijöjjön belőle. Ès akkor mèg mindig csak 0-án van, de legalább már pènzt "nem visz".
Szóval nagyon nem lett átgondolva ez a vállalkozás. Rágja át magát mègegyszer mindenen, ès változtasson. Jó ötlet az is, hogy eleinte csak házhoz járjon, persze azt is normális árakon. Lehet, hogy akkor kevesebben járnak hozzá, de azon legalább haszon lesz. Hosszabb távon meg mindenkèpp városban kellene gondolkodni.
(Nem olvastam a válaszokat)
Ez majdnem olyan mint anyám sztorija. Összejön egy fickóval a már meglévő két gyerekkel a háta mögött, eladják a fickó kis takaros, tiszta belvárosi lakását, kiköltöznek vidékre, a ház viszi a pénzt, putri van, anyám nem dolgozik, a fickó elkezd inni anyámat megveri, anyámmal válnak a fickó meg perpill az árokban alszik, a falu szégyeneként és fuldoklik a májbetegségben.
Csinálj valamit sürgősen, kérlek
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!