Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lelki terrorban tart az élettársam! Mit tegyek?
# 30/30
Én is voltam sajnos egy pszichopatával. Később több ember is megerősitette, hogy az illető az..
Eleinte minden mesés, és az ember a fellegekben van a boldogságtól! Aztán jön a váltás és a pokol! A Kérdezőt megfogta a gyerekkel, igy ezt veszi garanciának, hogy ott lakhat (szerinte).
A Kérdező pedig nem érti, hogy mi ez a változás..keresi még a régi párját, azt akit megismert! Sajnos az a rossz hir, hogy az a pasi nem létezik és soha nem is létezett. Az csak egy állarc!!! Feltételezem a Kérdező is azt szerette volna, hogy a gyerek mindkét szülője mellett nőjjön fel és, hogy együtt legyen a család.
Anno én is nagyon ki voltam és ragaszkodtam a páromhoz, pedig úgy bánt felem mint egy szőnyeggel! Taposott ahol ért! Én pedig értetlenkedtem, hogy hogy történhetett ez? Hová lett a pasi akit megismerte? Na aztán felnyitották a szemem és rájöttem, hogy ezektől az emberektől menekülni kell! Kitünően manipulálnak, érzelmileg zsarolják az embert és mindig magukat tüntetik fel áldozatnak. Nagyon jó siznészek is egyben!
Kedves Kérdező! Légyszives szabadulj meg ettől az embertől, mert nem normális. Később még rosszabb lesz. Nem kell túlspilázni a dolgokat. Hidj át egy-két rokont vagy közeli barátokat akikre számithatsz. A holmiját csomagol össze (ha ő nem hajlandó) majd szólitsd fel, hogy takarodjon. A láthatásról (gyerek) majd a biróság dönt. Nincs az a biró aki majd egy ilyen beteg embernek itéli a gyereket! Ha nem hajlandó kiköltözni, akkor haladéktalanul hivd ki a rendőröket!
Ha könyörögni kezd, hogy jaj igy jaj úgy..igérget fűt fát..meg, hogy megváltozik, akkor NE dőlj be neki ismét, mert a pszicopátia egyik fő ismérve az, hogy KÉPTELENEK megváltozni az érintettek! Én rengteget olvastam róla és sajnos tapasztaltam is..
Miert hagyod hogy igy banjon veled?
Azzonnal ki kellene dobnod.
Ez szerintem se boldog csaladi elet es az se jo ha a gyerek ugy nol fel hogy azt latja hogy a szulei allandoan veszekednek es az apja csunyan beszel, inkabb akkor legyetek kulon es a gyerek neha elmegy az apjahoz.
Az mar az o gondja ha a sajat csaladja nem engedi vissza. kie a haz? ha a sajatod akkor siman kirakhatod, ha alberlet akkor a szerzodes lejarta utan berelsz nelkule egy hazat.
Mit érdekel téged, hogy a saját családja vagy ő mit mond, hogy nem költözik el. Ha a ház te tulajdonod, vagy a családodé, akkor ki kell rakni. El kell menni és ki kell jelenteni hivatalosan, majd ha nem megy el, ráhívod a rendőrséget. Nem lesz joga ott maradni. Aztán lecserélteted a zárat.
Amúgy gratulálok, sikerült egy elmebetegnek gyereket szülni pár hónap után. Nagy felelőtlenség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!