Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lelki terrorban tart az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelki terrorban tart az élettársam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 33 éves nő vagyok a párom 26 éves. Van egy 5 hónapos kis babánk. A kapcsolatunk elején minden mesés volt. Mintha meg fogtam volna az Isten lábát. Most 1,5 éve vagyunk együtt. Amikor terhes lettem el kezdett meg változni. Kötekedett. Veszekedett egyre többet. A baba miatt kitartottam és ki tartok a mai napig. De neki sem jó hogy napi szinten megy a vita. A leg "kedvesebb" szavai hozzám hogy gyökér,idióta,szerencsétlen,hányadék,barom.. stb. Nem tisztel engem egyáltalán. Kérdeztem miért bánik így velem mikor soha nem adtam neki okot rá. Azt mondta mert jól esik neki meg szerinte ezt érdemlem. Gondoskodok róla is a babáról is. Őket helyezem minden más elé. De elszakított a barátaimtól próbál a családomtól is. Fenyeget hogy ha elzavarom a házból tesz róla hogy ő kapja meg a babát. Nem iszok. Nem drogozok nem bulizok. Soha nem csaltam meg. Nekem mindig ő volt a legfontosabb. Nem értem egyszerűen hogy miért teszi ezt velem. Miért bánt miért aláz nap mint nap. Egyszer azt mondta azért mert utálja az apámat. Meg hogy szerinte hangosan csukom be az ajtót és őt ez zavarja. Ilyen indokai vannak. Próbáltam vele szépen megbeszélni a dolgokat. Csúnyán is. De semmi javulás. Szerinte ő nem hibás csak én. Pedig ő sérteget. Nem tudok elmenni sehová még boltba sem tudok kisétálni a kicsivel mert nem akarja hogy egyedül mászkáljak. Ha mégis elmegyek pl a szüleihez látogatóba mikor ő dolgozik akkor 10 percenként keres hogy mit csinálok mikor érek haza már. Pedig soha nem adtam okot rá hogy így bánjon velem. Én tényleg annyira naív voltam hogy azt hittem boldog család leszünk. Nem tudom mi legyen. Harcoljak még hátha javul a viselkedése vagy ne? Én a baba miatt tartok még ki de nem tudom mi lenne a jó. Mi van ha később a gyerekével is így fog bánni? Nem tudom elzavarni a házból mert a saját családja azt mondta haza nem mehet ilyen viselkedéssel. Ezért a párom azt mondta nem költözik el soha. És még minden nap megkérdezi tőlem hogy szeretem-e őt. Gyomor idegem van már minden nap. Ez nem boldog családi élet. Bocsánat a hosszú írásért.
2019. márc. 3. 23:38
1 2 3 4
 21/36 anonim ***** válasza:
100%

9/20

Nem, neked nincs igazad!!! Ha van egy lakasom, es ott tartozkodik egy szemely akit nem akarok ott tudni, akkor a rendorseg kitessekeli, mert a SAJAT lakasomban en szabom meg, hogy ki lakhat es ki nem!!! Nem kell veresre vernie senkit! Vagod???

2019. márc. 4. 10:43
 22/36 Gabóca Kabóca ***** válasza:
100%
Olvass utána a narcisztikus-pszichopata személyiségzavarnak.Ha megérted menekülsz.Ezeket a dolgokat nem szerelemből-szeretetből teszi,+ha talál egy másika azonnal dob..Velem is kb.ez történt.
2019. márc. 4. 10:50
 23/36 anonim ***** válasza:
81%
Ne haragudj de ha meg jo a kapcsolatod a szuleiddel akkor koltozz el,ahogy elolvastam az irasod tudod mi jutott eszembe?Hogy az ilyenek lesznek benne a híradóban hogy legyilkolta a családot asszonyt gyereket..hangosan csukod be az ajtót?Ha a gyerkoc kuszni mászni fog lesz ám pakolas zajongas..a gyerekre is raszol hogy gyökér?Sajnálom ami veled van,en nem is vagyok az egyből elvàlàs híve de igy élni?
2019. márc. 4. 11:15
 24/36 anonim ***** válasza:
100%

Amennyiben bántalmazás (akár, szóbeli, lelki, fizikai, szexuális vagy gazdasági erőszak) áldozata, Önnek joga van a segítségre. Az alábbiakban azon lehetőségekről olvashat, ahol segítséget kaphat.

Segélyvonal bántalmazott nőknek

06-80-505-101

hétfő, kedd, csütörtök, péntek

18-22ig

ingyenesen hívható mobilról is

Hívja a vonalat, ha:

bizonytalan, hogy bántalmazó-e a partnere

szeretné átbeszélni a helyzetét és a lehetőségeit

többet szeretne tudni a bántalmazás természetrajzáról

érdekli, hogy hogyan támogathatná érintett ismerősét, kollegáját, rokonát, tanítványát.

Segélyvonalunkon anonimitást biztosítunk a hívóknak. A hívásokat a NANE Egyesület kiképzett önkéntesei fogadják.

2019. márc. 4. 12:22
 25/36 anonim ***** válasza:
90%

Voltam hasonló "kapcsolatban" még fiatalkoromban.

Azt most írásba adom neked, hogy X időn belül majd 1-2 pofont is fogsz kapni (jobb esetben).

Amikor nincs otthon, akkor átmész a cuccaiddal és a gyerekkel a szüleidhez, aztán nem mész többet vissza. Ha odamegy óbégatni, akkor kihívod a rendőrséget.

A gyereket SOHA nem fogják elvenni tőled, csak zsarolni és terrorizálni akar a gyökér.

2019. márc. 4. 13:24
 26/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy pszichopata. Nem a te hibád. Amit hibát elkövettél, most hozd rendbe. Tiéd a lakás? Rakd ki, rendőrség, ha nem akar menni. Övé? Költözz el.
2019. márc. 4. 13:38
 27/36 anonim ***** válasza:
79%
Nem hinném,hogy ezen a gyökérsrácon az első perctől kezdve nem látszott,hogy mekkora állat,de gondolom, Te már nagyon akartál gyereket, Ő pedig későn jött rá,hogy részéről viszont ez a családozás nem menő.Lehet,hogy fenn maradt rajtad vagy 10-20 kiló, a gyerek sír.. az ilyen link férfiak hamar megunják ezeket az áldásokat... nem tudom mit reméltél.... egy semmire kellő gyenge ember akadt az utadba..
2019. márc. 4. 14:43
 28/36 anonim ***** válasza:
57%
Nem kellett volna szülni.
2019. márc. 4. 15:43
 29/36 anonim ***** válasza:
100%
#25 ha jól értem, a kérdezőé a lakás. Azért azt nem kéne hagyni, hogy ez a pszichopata terpeszkedjen benne... a pasasnak kell költözni, hiszen be sincs jelentve a kérdező lakásába.
2019. márc. 4. 15:58
 30/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem, neked nincs igazad!!! Ha van egy lakasom, es ott tartozkodik egy szemely akit nem akarok ott tudni, akkor a rendorseg kitessekeli, mert a SAJAT lakasomban en szabom meg, hogy ki lakhat es ki nem!!! Nem kell veresre vernie senkit! Vagod???

Én vágom,de akkor ezek a nők miért ilyen buták h hagyják h üssék őket meg a gyereket.. Mert ezt teszi sok anya,főleg ez a tipus aki 5 honapos szarba beleszül na ezt veri most a pasi le mert ő gondolom kettesben dugizott volna..

2019. márc. 4. 16:22
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!