Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lelki terrorban tart az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelki terrorban tart az élettársam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 33 éves nő vagyok a párom 26 éves. Van egy 5 hónapos kis babánk. A kapcsolatunk elején minden mesés volt. Mintha meg fogtam volna az Isten lábát. Most 1,5 éve vagyunk együtt. Amikor terhes lettem el kezdett meg változni. Kötekedett. Veszekedett egyre többet. A baba miatt kitartottam és ki tartok a mai napig. De neki sem jó hogy napi szinten megy a vita. A leg "kedvesebb" szavai hozzám hogy gyökér,idióta,szerencsétlen,hányadék,barom.. stb. Nem tisztel engem egyáltalán. Kérdeztem miért bánik így velem mikor soha nem adtam neki okot rá. Azt mondta mert jól esik neki meg szerinte ezt érdemlem. Gondoskodok róla is a babáról is. Őket helyezem minden más elé. De elszakított a barátaimtól próbál a családomtól is. Fenyeget hogy ha elzavarom a házból tesz róla hogy ő kapja meg a babát. Nem iszok. Nem drogozok nem bulizok. Soha nem csaltam meg. Nekem mindig ő volt a legfontosabb. Nem értem egyszerűen hogy miért teszi ezt velem. Miért bánt miért aláz nap mint nap. Egyszer azt mondta azért mert utálja az apámat. Meg hogy szerinte hangosan csukom be az ajtót és őt ez zavarja. Ilyen indokai vannak. Próbáltam vele szépen megbeszélni a dolgokat. Csúnyán is. De semmi javulás. Szerinte ő nem hibás csak én. Pedig ő sérteget. Nem tudok elmenni sehová még boltba sem tudok kisétálni a kicsivel mert nem akarja hogy egyedül mászkáljak. Ha mégis elmegyek pl a szüleihez látogatóba mikor ő dolgozik akkor 10 percenként keres hogy mit csinálok mikor érek haza már. Pedig soha nem adtam okot rá hogy így bánjon velem. Én tényleg annyira naív voltam hogy azt hittem boldog család leszünk. Nem tudom mi legyen. Harcoljak még hátha javul a viselkedése vagy ne? Én a baba miatt tartok még ki de nem tudom mi lenne a jó. Mi van ha később a gyerekével is így fog bánni? Nem tudom elzavarni a házból mert a saját családja azt mondta haza nem mehet ilyen viselkedéssel. Ezért a párom azt mondta nem költözik el soha. És még minden nap megkérdezi tőlem hogy szeretem-e őt. Gyomor idegem van már minden nap. Ez nem boldog családi élet. Bocsánat a hosszú írásért.
2019. márc. 3. 23:38
1 2 3 4
 1/36 anonim ***** válasza:
96%

Lássuk csak... másfél éve vagytok együtt, az cirka 18 hónap. Van egy 5 hónapos babád, akit ki is hordtál, az 14 hónap... vagyis maximum 4 hónap kapcsolat után estél teherbe.

Ennek fényében nem értelmezhető azon kijelentésed, hogy minden mesés volt és szuper kapcsolat. 4 hónap az nem kapcsolat, hanem randiidőszak. Ismerkedés.

Nyilván elvakult szerelmesen ugrottál bele ebbe az egészbe, de az a nagy helyzet, hogy ő nem megváltozott, ő ilyen. Csak az első rózsaszín ködben neked ez nem tűnt fel.

Ezt sajnos elrontottad, ez soha nem lesz jobb. Fogd a picit és menekülj, vagy zavard el, ha tied a lakás és cserélj zárat.

Csak fenyegetőzik. Egy 5 hónapos babát ndm vesznek el az anyjától, ha tud dóla gondoskodni. Most lépj. Ennél csak rosszabb lesz. Komolyan.

2019. márc. 3. 23:48
 2/36 anonim ***** válasza:
96%

Ezek után egyértelmű kell lennie számodra, hogy elhagyod!

Mire vársz még? Hogy megüssön vagy megverjen?

Nem az a kérdés miért teszi ezt veled, hanem az hogy miért vagy még vele?

2019. márc. 3. 23:52
 3/36 anonim ***** válasza:
60%

Két dolog jutott eszembe elsőre.

Lehet a gyerekkel értette meg, hogy neki már mindig csak ez lesz az élet. És ez fáj neki. Mindenkinek fáj, amikor megérti, hogy mennyi minden nem fog már vele történni. De ez lehet szép is. Valahol ezt jelenti, hogy döntünk egy élet mellett. És ez kizárja az összes többit.

A másik ami még lehet, hogy esetleg már nem szerelmes/nem szeret és ez fáj neki és így veri le rajtad. Hogy miattad van, hogy ő már nem úgy érez. Ami persze nem igaz. De ha nincs hova mennie, akkor patthelyzetben érezheti magát, csapdában.

Tudsz olyan alkalmat szervezni, amikor nincs ott a pici? Szülőket megkérni pl? Hogy ketten legyetek és hogy kideríthesd mi van. Hátha akkor szótértetek. Esetleg kérdezd tőle, hogy szeretsz te még engem kicsit?

Amúgy miért ne tehetnéd ki. Nem kell ehhez az engedélye. Amikor nincs otthon becsomagolod a cuccait és kiteszed az ajtó elé. Majd megoldja. Nem dolgozik amúgy? Nem tudna bérelni egy szobát valahol? Keménynek kell lenned.

2019. márc. 3. 23:52
 4/36 anonim ***** válasza:
91%

Bakker!!!

Kifogtál egy igazi pszichopatát.

Megsúgom neked hogy a gyerek máris sérült, de még nem késő segítséget kérni. Minél tovább húzod annál durvább lesz a helyzet. Rövidesen verni fog.

Menj a gyámhivatalhoz, kérj távoltarási végzést a bíróságtól.

Azt nem ő fogja megmondani hogy el fog költözni hanem a bíróság.

Ha te alkoholista, ku r va, narkós vagy akkor van 50% esélye arra hogy elvegye a gyereket.

Mindenképp ragaszkodj ahhoz hogy a pasidat orvosszakértő pszichológus vizsgálja meg.

2019. márc. 3. 23:56
 5/36 anonim ***** válasza:
98%
A saját családja nem kiván vele együtt élni,te meg egy futo vmibe szültél,azt hiszem nem vagy normális,beetetés szakaszba nem szülök..
2019. márc. 3. 23:56
 6/36 anonim ***** válasza:
94%

"Fenyeget hogy ha elzavarom a házból tesz róla hogy ő kapja meg a babát."

Ne legyél már hu:lye! Ha az anyáról nem tudják bebizonyítani, hogy alkalmatlan a szülői feladatok ellátására (és nem mond le erről a jogáról), akkor MINDIG az anyánál marad a gyerek.

Dobd ki, jobb minél előbb megszabadulni az ilyen férgektől. A gyereknek is jobb.

2019. márc. 4. 00:07
 7/36 anonim ***** válasza:
88%

A parod pszichopata, te pedig merhetetlenul ostoba vagy.

Szo nelkul kihivnam a rendorseget, hogy egy nem kivanatos szemely van a hazamban.

2019. márc. 4. 00:25
 8/36 anonim ***** válasza:
77%

Gyereket sajnálom csak,te is megvárod mig mindkettőtöket véresre ver...-

40N

2019. márc. 4. 00:27
 9/36 anonim ***** válasza:
89%
Előző előtti: amíg vér nem folyik a rendőrök semmit nem tesznek, hacsak nem rosszabb lesz utána. És hát nyilván nem cél, h vér folyjon, de prevenciós célokat nem szolgál a rendőrség. A lelkiterrorral önmagában nem kezdenek semmit.
2019. márc. 4. 00:52
 10/36 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ilyen kérdésnél a kérdező nem arra kíváncsi mekkora balfék,mert már ő is tudja,megoldás kell.Mivel nem az ő háza,gondolom nincs is bejelentve,ha be van,ki kell jelenteni azonnal,nem variálnék : holnap bemennék a rendőrségre ,elmesélném mi a szitu,úgyis mondják mi ilyenkor a teendő,szerintem is távolságtartási végzés,na meg ugye rakják ki azt a személyt,aki indokolatlanul tartózkodik a lakhelyemen,de a rendőrség előtt belepakolnám a cuccait zsákokba,és kiraknám a kapu elé.Ha megtudja hogy lépéseket tettél a rendőrség felé,ami dokumentálva van,reméljük meghunyászkodik.
2019. márc. 4. 00:59
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!