Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Már kb 3 000 000 ft-al tartozi...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Már kb 3 000 000 ft-al tartozik az élettársam azt hiszi nem tudok róla mit csináljak?

Figyelt kérdés
Már évekóta tudok a dolgairól. sajnos nem tudom kordában tartani teljesen elvesztette a kontrólt saját maga felett. három éve még 300 000 ft volt a hitele mára ez viszont már többszöröse. régen nem így volt megbízható nő volt főleg anyagilag de valamitől kifordult önmagából rásem ismerek
2018. aug. 21. 16:48
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%

A te élettársad, együtt élsz vele, és semmit nem tudsz róla?

Áruld már el, hogy ezt hogy csinálod?:D

2018. aug. 21. 16:58
 2/13 A kérdező kommentje:
Tévedésben vagy ő nem tudja hogy én tudom mit csinál
2018. aug. 21. 17:05
 3/13 anonim ***** válasza:
Minek adsz neki ennyi pénzt?
2018. aug. 21. 17:05
 4/13 anonim ***** válasza:
54%
Élettárs vele élsz, minden közös, akkor ez hogy is van, hogy ezt a kérdést itt teszed fel, és nem neki, meg egyáltalán nélküled hitelt felvenni. hogy fizetitek közösen?
2018. aug. 21. 17:07
 5/13 anonim ***** válasza:
100%
4+ Szóval valami nagyon nem kerek a kiirt kérdésedben.
2018. aug. 21. 17:09
 6/13 A kérdező kommentje:
A kassza közös. azonban mindig vannak kissebb dolgok amit szeretne de nem mondja csak elő áll vele, hogy nézd mit vettem. Nem az anyagi része az ami engem zavar. Nem keresünk rosszul ki tudnánk fizetni igaz nem egyszerre de ki tudjuk. Az ami bánt hogy nem mond semmit úgy kell ki susmákolnom a dolgait pedig mindig támogattam és nem vagyok garasoskodó sem. Arról nem is beszélve hogy az összeg, vagy inkább összegek csak növekednek de nem csökkennek ès hiába keresünk ketten jól ha csak nől nől az összeg. Ráadásul bármi baj jöhet ránk.
2018. aug. 21. 17:21
 7/13 anonim ***** válasza:
100%

A kérdező nem azt írta, hogy neki tartozik a párja, hanem hogy hiteltartozása van. És hogy miért feltételezik egyesek, hogy hitelt csak közösen lehet felvenni, na azt már végképp nem értem.

Kérdező beszélj a pároddal...

8/13 anonim ***** válasza:

Tegnap kellett volna de legalább ma tedd meg:ülj le Vele és beszéljétek át.

Ha 3 éve 300.000,-Ft. volt a hitele nem nőhetett akkorára csak úgy,ha közben még és még vett fel.

Vélhetőleg itt súlyos problémák állhatnak a hátérben ami fölött Te szemet hunysz ahelyett,hogy már az elején tisztáztátok volna az adósságának mihamarabbi rendezését.

9/13 anonim ***** válasza:
7 Szerinted a hitelt hogy fizetik, ha közös kassza van?
2018. aug. 21. 17:24
 10/13 A kérdező kommentje:
A mi bérünk teljesítmény alapú így mindig van lehetőség némi plussz pénzt csinálni úgy hogy én nem turkálok az ő szeméjjes dolgaiban.... (elvileg) és így nem is tudok róla mennyit keresett (elvileg)
2018. aug. 21. 17:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!