Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az élettársam szociopata. Van. Aki tapasztalt már ilyet?
Vedd elő a bőröndöt, és kezdj el pakolni.
Most nem vicces akarok lenni, hanem komolyan mondom.
Ha te szereted úgysem fogod elhagyni.
Néha irigylek embereket, hogy a sors az ülükbe küld olyan lányokat mint te.
Bezzeg mások egy egész életet egyedül töltenek el és nem tudják miért nem akar összejönni egy kapcsolat sem az életükben.
Elnézést az elkalandozásért.
Ha nem vagy boldog ebben a kapcsolatban papírtól függetlenül akkor úgyis idő kérdése hogy elmenj, de ha élhetőnek tartod kitartasz a cirkuszai ellenére is.
Én mindenesetre kívánom neked hogy boldog életed legyen
F30
"Néha irigylek embereket, hogy a sors az ülükbe küld olyan lányokat mint te.
Bezzeg mások egy egész életet egyedül töltenek el és nem tudják miért nem akar összejönni egy kapcsolat sem az életükben."
Meg is válaszoltad, hogy miért nem.
Szóval a te élettársad és ezt egy "véletlenül" megtalált papírból tudod meg...
hát, akkor meg is érdemled, anyukám.
Jah értem téged soha életedben nem fogott el az irigység.
Büszke nem vagyok rá és tudom hogy egy visszahúzó gondolat.
Azért én teszek azért hogy változtassak az életemen még ha néha el is kap a negatív hullám.
Pozitívan állok az élethez és hiszek benne hogy lesz ez jobb is. Rajta vagyok.
Egyébként semmit nem tudsz rólam, de sokmindenen átmentem amit nem kívánok senkinek sem.
Én nem a múltban élek de azért egy életutat sokminden tud befolyásolni és nagyon különböző életutak vannak amit nem feltétlenül magunknak választunk meg.
Mi azért tehetünk hogy az adott helyzetből a legjobbat hozzuk ki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!