Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Az élettársam szociopata....

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az élettársam szociopata. Van. Aki tapasztalt már ilyet?

Figyelt kérdés
Az iratai közt találtam egy papírt, amin ezzel diagnosztizálták. Mondta, hogy járt már pszichológusnál, de nagyon nem fejtette ki. Olvasgattam utána és teljesen kétségbe estem. Sok a hasonlóság de én még elveszek a lila ködben. Tapasztalatok?
2017. dec. 1. 18:32
1 2
 1/15 Sunshinedoll ***** válasza:
97%

Vedd elő a bőröndöt, és kezdj el pakolni.

Most nem vicces akarok lenni, hanem komolyan mondom.

2017. dec. 1. 18:35
 2/15 anonim ***** válasza:
34%
Ha eddig minden rendben volt, és te azért estél kétségbe, mert az iratai közt turkálva találtál egy diagnózist, akkor veled van a gond.
2017. dec. 1. 18:38
 3/15 anonim ***** válasza:
79%
Porold le a bőrőndöd. Vagy az övét.
2017. dec. 1. 18:42
 4/15 anonim ***** válasza:
100%
Ha konkrét tüneteket mutat akkor lehet tényleg lépj, de addig csak annyit érsz el, hogy visszalököd a problémák gödrébe...
2017. dec. 1. 18:43
 5/15 A kérdező kommentje:
Nincs annyira rendben, csak miután megcsinálta a kis műsorát mindig visszahízelgi magát, hogy annyira szeret, én meg megbocsájtok, mert azt gondoltam tényleg szeret. De ezek szerint csak játszik velem? Én meg életem szerelmének gondoltam /gondolom, közben meg lehet csak használ, ki tudja mire? Furcsa is volt, de el akartam hinni, hogy valaki ennyire tud szeretni. Szóval most nem tudom mi van...
2017. dec. 1. 18:44
 6/15 anonim ***** válasza:

Ha te szereted úgysem fogod elhagyni.

Néha irigylek embereket, hogy a sors az ülükbe küld olyan lányokat mint te.

Bezzeg mások egy egész életet egyedül töltenek el és nem tudják miért nem akar összejönni egy kapcsolat sem az életükben.

Elnézést az elkalandozásért.

Ha nem vagy boldog ebben a kapcsolatban papírtól függetlenül akkor úgyis idő kérdése hogy elmenj, de ha élhetőnek tartod kitartasz a cirkuszai ellenére is.

Én mindenesetre kívánom neked hogy boldog életed legyen

F30

2017. dec. 1. 18:50
 7/15 anonim ***** válasza:
31%

"Néha irigylek embereket, hogy a sors az ülükbe küld olyan lányokat mint te.

Bezzeg mások egy egész életet egyedül töltenek el és nem tudják miért nem akar összejönni egy kapcsolat sem az életükben."

Meg is válaszoltad, hogy miért nem.

2017. dec. 1. 19:02
 8/15 anonim ***** válasza:
38%

Szóval a te élettársad és ezt egy "véletlenül" megtalált papírból tudod meg...

hát, akkor meg is érdemled, anyukám.

2017. dec. 1. 19:19
 9/15 anonim ***** válasza:
0%

Jah értem téged soha életedben nem fogott el az irigység.

Büszke nem vagyok rá és tudom hogy egy visszahúzó gondolat.

Azért én teszek azért hogy változtassak az életemen még ha néha el is kap a negatív hullám.

Pozitívan állok az élethez és hiszek benne hogy lesz ez jobb is. Rajta vagyok.

Egyébként semmit nem tudsz rólam, de sokmindenen átmentem amit nem kívánok senkinek sem.

Én nem a múltban élek de azért egy életutat sokminden tud befolyásolni és nagyon különböző életutak vannak amit nem feltétlenül magunknak választunk meg.

Mi azért tehetünk hogy az adott helyzetből a legjobbat hozzuk ki.

2017. dec. 1. 19:27
 10/15 anonim ***** válasza:
87%
Milyen "műsort" csinál? Milyen tünetek illenek rá? Nagyon nem mindegy. A műsor-visszahízelgés váltakozása elég szép érzelmi hullámvasúton indíthat el, szóval ezzel veszélyes játszani.
2017. dec. 1. 20:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!