Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Együttélés » Lelki terrorban tart az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lelki terrorban tart az élettársam! Mit tegyek?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 33 éves nő vagyok a párom 26 éves. Van egy 5 hónapos kis babánk. A kapcsolatunk elején minden mesés volt. Mintha meg fogtam volna az Isten lábát. Most 1,5 éve vagyunk együtt. Amikor terhes lettem el kezdett meg változni. Kötekedett. Veszekedett egyre többet. A baba miatt kitartottam és ki tartok a mai napig. De neki sem jó hogy napi szinten megy a vita. A leg "kedvesebb" szavai hozzám hogy gyökér,idióta,szerencsétlen,hányadék,barom.. stb. Nem tisztel engem egyáltalán. Kérdeztem miért bánik így velem mikor soha nem adtam neki okot rá. Azt mondta mert jól esik neki meg szerinte ezt érdemlem. Gondoskodok róla is a babáról is. Őket helyezem minden más elé. De elszakított a barátaimtól próbál a családomtól is. Fenyeget hogy ha elzavarom a házból tesz róla hogy ő kapja meg a babát. Nem iszok. Nem drogozok nem bulizok. Soha nem csaltam meg. Nekem mindig ő volt a legfontosabb. Nem értem egyszerűen hogy miért teszi ezt velem. Miért bánt miért aláz nap mint nap. Egyszer azt mondta azért mert utálja az apámat. Meg hogy szerinte hangosan csukom be az ajtót és őt ez zavarja. Ilyen indokai vannak. Próbáltam vele szépen megbeszélni a dolgokat. Csúnyán is. De semmi javulás. Szerinte ő nem hibás csak én. Pedig ő sérteget. Nem tudok elmenni sehová még boltba sem tudok kisétálni a kicsivel mert nem akarja hogy egyedül mászkáljak. Ha mégis elmegyek pl a szüleihez látogatóba mikor ő dolgozik akkor 10 percenként keres hogy mit csinálok mikor érek haza már. Pedig soha nem adtam okot rá hogy így bánjon velem. Én tényleg annyira naív voltam hogy azt hittem boldog család leszünk. Nem tudom mi legyen. Harcoljak még hátha javul a viselkedése vagy ne? Én a baba miatt tartok még ki de nem tudom mi lenne a jó. Mi van ha később a gyerekével is így fog bánni? Nem tudom elzavarni a házból mert a saját családja azt mondta haza nem mehet ilyen viselkedéssel. Ezért a párom azt mondta nem költözik el soha. És még minden nap megkérdezi tőlem hogy szeretem-e őt. Gyomor idegem van már minden nap. Ez nem boldog családi élet. Bocsánat a hosszú írásért.
2019. márc. 3. 23:38
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
98%
Ha lépni fogsz megint kedves lesz mint régen ..... egy darabig ... aztán minden kezdődik elölről. Ne dől be neki, soha nem fog megváltozni. Ilyen személyiség-típus.
2019. márc. 4. 01:05
 12/36 anonim ***** válasza:
70%

Kemény kisebbrendűségi komplexusa van a párodnak, első körben egy hatalmas veréstől térne észhez.

Sosem értettem, mi a francnak akar párkapcsolatot olyan, aki nem bír idegileg önmagán kívül elviselni senkit.

Szegény kérdező, pedig muszáj lesz ebből kilépned, magadat fogod tönkretenni.

2019. márc. 4. 02:30
 13/36 A kérdező kommentje:
Mindenkinek köszönöm a válaszokat! Tisztában vagyok vele hogy a rózsaszín ködös időszakban mindent elhittem ezzel hibáztam. Épp elég bűntudatom van mert ha csak rólam lenne szó nem érdekelne de egy másik kicsi életért is felelős vagyok aki semmiről nem tehet mégis mindenképp ő issza meg a levét. Mert ha együtt maradunk az senkinek nem jó. A gyereknek főleg. Ha pedig el zavarom nincs apja. Nincs bejelentve hozzám. Nem vagyunk házasok sem élettársak. Fenyeget ha kirakom drogot rejt el a házban és rám hívja a rendőrőket. Pedig soha semmi illegális dologhoz nem volt közöm. A 3as válaszolónak teljes mértékben igazat adok mert ezt többször mondta is hogy őt zavarja az hogy megváltozott az élete és úgy mondd nem szabad ember mert nem csinálhatja azt amit akar és hogy a gyerek az első nem az ő dolga. Belátta hogy korai volt a baba. Tudja ő akarta jobban de azt hitte fel van készülve és rájött hogy már semmi nem olyan mint a gyerek előtti életében. De mégsem akarja elhagyni mert szereti a fiát. Ezért gondolom rajtam vezeti le az indulatait. A sok veszekedés meg sértegetés után én viszont nem tudom úgy szeretni ahogy kellene és ezt meg is mondtam neki. Tisztelet és a másik megbecsülése nélkül nincs kapcsolat szerintem. És kutya szorítóban érzi magát mert van egy gyereke. Felelős egy életért. De nincs többé úgy mondd szabadsága. Én ideje. Ezt rajtam vezeti le. Én pedig meg mondtam neki hogy nem érzem azt amit kellene ennyi bántás után. Sérült az ő lelke is. Az enyémet tönkre tette. De azt nem fogom hagyni hogy a gyerek igya meg a levét. Akkor legyen boldog kisfiú apa nélkül mint hogy ilyen apával éljen. Én felelős vagyok azért amit vállaltam. És boldog szeretnék lenni. És a fiamat ia boldognak szeretném látni mikor fel nő majd.
2019. márc. 4. 02:45
 14/36 anonim ***** válasza:
77%

Lol.

33 évesen sikerült elhitetned magaddal, hogy egy 7 évvel fiatalabb pasi pelenkazni akar a következő 2-3 évben csak azért mert kb 5 hónapon át dugtatok előtte?

Sajnos nincs mit tanácsolnom ennyi ésszel csoda, hogy levegőt nem felejtesz el venni.

2019. márc. 4. 06:23
 15/36 anonim ***** válasza:
95%
Amikor iyeneket mond, hogy drogot rejt el a lakásba, vedd fel telora.
2019. márc. 4. 07:08
 16/36 anonim ***** válasza:
100%

Kicsit gondolkodj már!

Ha te kiteszed a pasit, a szüleihez nem mehet, és irány az utca: melyik bíróság fogja neki ítélni a gyereket, ha saját magáról nem tud gondoskodni???

Megmondod, hogy lehet menni, kezdhet csomagolni. Felhívod a szüleit, hogy most dobtad ki, vagy befogadják, vagy az ő gondjuk, hogy hová megy.

Aztán beadod a gyermekelhelyezésit gyorsítva, és aztán a kérelmet gyerektartásra. Keress egy ügyvédet, aki ebben segít.

Minek csesznéd el jobban az életed azzal, hogy együtt maradsz egy ilyennel? A gyerekednek van apja, csak olyan amilyen. De még mindig jobb, ha nem is látja, mintha így nő fel mellette. De ha kicsit megembereli magát, még apaként viselkedhet a láthatások alatt.

Ezt a pasizás témát meg tedd félre pár évre, amíg neked is benő a fejed lágya, és nem ugrasz bele az első bántalmazó kapcsolatba, ha valaki két jó szót mond az első randin.

2019. márc. 4. 07:49
 17/36 anonim ***** válasza:
100%

Nem fog javulni. Egy ilyen nulla ember nem lesz masmilyen.

Ki kell dobnod, nem a te dolgod, hova megy.

2019. márc. 4. 07:57
 18/36 anonim ***** válasza:
75%

9-es!

Ha nincs oda bejelentve, és más papírt (bérleti-, szívességi lakáshasználati szerződés) sem tud bemutatni, ami alapján joga lenne az ingatlanban tartózkodni, akkor igenis el tudnak járni a rendőrök.

2019. márc. 4. 08:24
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy beteg hajlamú ember és később rosszabb lesz. A baba érdekében szabadulj meg tőle. Keress fel családsegítőt vagy valaki olyat aki tud tanácsot adni, mert ez így nem jó.
2019. márc. 4. 08:35
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Ne helyezz senkit magad elé! A gyereket se! Lelkibeteg, idegroncs anyának nem lesz boldog gyermeke. Első körben MAGADDAL FOGLALKOZZ, a saját érdekeidet nézd. Neked szar ebben a kapcsolatban. A barátod élvezi, hogy bánt. Nincs mese, ki kell lépned ebből a kapcsolatból. Most az legyen a legfontosabb, hogy kirakd a pasit. Minden mást megoldasz utána.
2019. márc. 4. 08:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!